Van még itt valaki, aki keddre nem várja? Izgulunk együtt?
Hát sajnálom...
Nekem azóta meg is jött. De nem szomorkodom! A következő hónap az enyém lesz! ;-)
Szia! hát most a június 10-ei hétre valamikor. Majd a peteéréstől fog függeni. :-)
de miyen soká van az még...
És te?
Igen, Hajrá mindenkinek!! :-)
Ezek után szerintem nem jelent semmit a hasszurka...
Én nem is fogok addig reménykedni, amíg nem jön el a nemvárt napja! Mérem a hőmet, hogy tudjam mikor van peteérésem, dehát azt is cseszhetem ha nem hétvégére esik, mivel általában hétvégén van itthon a párom...
Lesz ami lesz... Majd jön ha akar!! :-)
Nagyon aranyos vagy!!
Sok sikert nektek is!
Sziasztok!
Bár én már terhes vagyok-14. hét-de leírom azért,hogy én mit tapasztaltam,hátha segít valakinek,vagy ad egy kis reményt... :)
Mielőtt megtudtam ,hogy babát várok,semmit nem tapasztaltam a szokásos jelekből,sőt,inkább 100%-ig biztos voltam benne,hogy meg fog jönni,mert teljesen úgy éreztem magam.Feszült a cicim,görcsölt (nagyon!) a hasam,és volt egy feszítő érzés a hüvelyemben.Nekem menzesz előtt ezek a szokásos jelek,innen tudom,hogy meg fog jönni.
Ezért aztán nagyon-nagyon meglepődtem,mikor már több napot késett,és a teszt kimutatta,hogy terhes vagyok... :)
Szóval ha valaki a menstruáció előtti tüneteket tapasztalja,ne essen kétségbe :)
Mindenkinek nagyon-nagyon sok sikert kívánok a teherbeeséshez !
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!