Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még itt valaki, aki...

Van még itt valaki, aki keddre nem várja? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 18:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem még nem jött meg. De szerintem ebben a hónapban is megfog jönni...:( Sajnálom,hogy leesett a hőd! De még bármi lehet! Nem vagyok nagy hő szakértő, de az egyik ismerősöm úgy volt terhes,hogy nagyon leesett a hője. De utána másnap visszaugrott! Szóval azért drukkolok neked.:)
2013. máj. 8. 10:39
 22/31 A kérdező kommentje:

Hát sajnálom...

Nekem azóta meg is jött. De nem szomorkodom! A következő hónap az enyém lesz! ;-)

2013. máj. 8. 12:10
 23/31 anonim válasza:
Sziasztok. sajnálom :( drukkoltam nagyon! de tényleg új hónap uj remény :)
2013. máj. 8. 12:31
 24/31 anonim válasza:
Szia drága kérdezö! hogy vagy? most mikorra nem várod?
2013. máj. 10. 10:12
 25/31 A kérdező kommentje:

Szia! hát most a június 10-ei hétre valamikor. Majd a peteéréstől fog függeni. :-)

de miyen soká van az még...

És te?

2013. máj. 10. 10:33
 26/31 anonim válasza:
én 18-ra nem várom. Nincs semmi tünetem mint amikről itt olvasok. értemazt:has szurka,mell fájdalom pecsételés stb. És ez megijeszt kicsit. Még csak most kezdtünk úgy igazán élesben. De jó olvasni titeket.nekem első bébim lesz nincs tapasztalatom dehát minden ember más és más. Hát én kívánok mindenkinek sikeres májust,és pozitív teszteket!! Hajrá
2013. máj. 11. 02:22
 27/31 A kérdező kommentje:

Igen, Hajrá mindenkinek!! :-)

Ezek után szerintem nem jelent semmit a hasszurka...

Én nem is fogok addig reménykedni, amíg nem jön el a nemvárt napja! Mérem a hőmet, hogy tudjam mikor van peteérésem, dehát azt is cseszhetem ha nem hétvégére esik, mivel általában hétvégén van itthon a párom...

Lesz ami lesz... Majd jön ha akar!! :-)

2013. máj. 11. 08:40
 28/31 anonim válasza:
Így van lesz ami lesz :)Lehet,hogy hitetlen vagyok,de lehet csak nem akarom nagyon beleélni magam de a peteérés bármikor lehet,akár a ciklus végén is.Olvastam itt a tojásfehérjés nyákról,hogy abból is meg lehet állapítani a peteérést.Szerintem akkor kell a pároddal együtt lenni amikor csak tudsz! És a tüneteket sem kell görcsösen figyelni mert megtéveszthetnek.Szóval aminek hinni fogok az a pozitív teszt a nemvárt után :)Kedves kérdező,tényleg messze van még 10-e de én azt mondom,mindent bele!Igaz nehéz nem figyelni ilyenkor a jeleket...
2013. máj. 11. 13:12
 29/31 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy!!

Sok sikert nektek is!

2013. máj. 11. 18:14
 30/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bár én már terhes vagyok-14. hét-de leírom azért,hogy én mit tapasztaltam,hátha segít valakinek,vagy ad egy kis reményt... :)

Mielőtt megtudtam ,hogy babát várok,semmit nem tapasztaltam a szokásos jelekből,sőt,inkább 100%-ig biztos voltam benne,hogy meg fog jönni,mert teljesen úgy éreztem magam.Feszült a cicim,görcsölt (nagyon!) a hasam,és volt egy feszítő érzés a hüvelyemben.Nekem menzesz előtt ezek a szokásos jelek,innen tudom,hogy meg fog jönni.

Ezért aztán nagyon-nagyon meglepődtem,mikor már több napot késett,és a teszt kimutatta,hogy terhes vagyok... :)

Szóval ha valaki a menstruáció előtti tüneteket tapasztalja,ne essen kétségbe :)

Mindenkinek nagyon-nagyon sok sikert kívánok a teherbeeséshez !

23/L

2013. máj. 19. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!