Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 24. -e környékén?...

Ki nem várja 24. -e környékén? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim. Szerintem 12.-én volt az ovulációm a nyákomból és a mellbimbó fájdalomból ítélve(voltunk együtt előtte és akkor is). Idáig nem volt semmi tüntetem, de 2 napja van időnként alhasi szurkálódásom. Ma nagyon intenzíven érzem, de nem mindig csak időnként jó erősen beleszúr a méhem és a petefészkem környékén, és ma olyan hányingerem volt, hogy öklendeztem és nem is tudtam enni csak 1 zsemlét. Megcsináltam du.-án egy tesztet, mert nem bírtam várni, de persze, hogy hómező!!! Drukkolok mindenkinek!!!

2013. ápr. 21. 18:17
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 26-án lenne a nem várom.

27 naposak a ciklusaim, és 11-én volt a peteérésem, ovu teszt szerint.

Ma csináltam az ovu tesztel egy jóslást, és két vonalam lett.

Ha a holnapi erősebb, akkor merek reménykedni!

Terhestesztet, meg ha tuti nem jön meg!

Sok sikert!

Szép estét!

2013. ápr. 21. 20:15
 2/39 A kérdező kommentje:

Igazad van, hogy nem csinálsz korábban tesztet. Én is bánom már, hogy csináltam, mert így csak elkenődtem, hogy így tuti nem sikerült, mert már mutatnia kellett volna. De azért még hátha!

Ti régóta próbálkoztok? Nekünk ez az 5.hónapunk. Szóval még nem olyan régen, de nekem már ez is soknak tűnik, mert már nagyon szeretnénk!!!

Drukkolok Neked! Remélem erősödik a vonalad!!!

2013. ápr. 21. 20:22
 3/39 anonim ***** válasza:

Nekünk ez a 2. hónap, előző hónapban még úgy gondoltam, hogy 14. nap van a peteérésem, de most a teszt megmutatta, hogy már a 12. napon.

Remélem ez lehetett a baj a múlt hónapban! :D

Már van egy 3 éves kisfiúnk (ő elsőre minden tesztelés nélkül jött), most a tesóra gyúrunk! :)

Drukkolok nektek én is!!!

2013. ápr. 21. 20:38
 4/39 anonim ***** válasza:

A fogamzás elérésének átlagos időtartama a youtube-on látható 9 hónap műsorban Czeizel Endre szerint:

20-29 év: 3 ciklus

30-34 év: 4 ciklus

35-39 év: 6 ciklus

40 év fölött: 8 ciklus

Nem tudom hány éves vagy, de az 5 ciklus még nem tűnik soknak...1 év belefér minden pár életébe...addig az orvosok szerint sincs "baj"! :)

2013. ápr. 21. 20:46
 5/39 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy! 28 vagyok, szóval rám nem igaz ez az átlagosan 3 ciklus dolog. De azért nálunk is elment úgy 1-2 hónap, hogy azt hittem korábban van a peteérésem és nekem mégis később volt. Mire rájöttem, hogy mikor van, addigra beállt a ciklusom 31 napról 28 napra(7évnyi fogamzásgátló abbahagyása után) és előrébb jött. Szóval múlt hónapban sikerült még először elcsípnünk csak, de az nem jött össze. Igazából nem hiszem, hogy gond lenne velünk, csak lehet már nagyon akarjuk! Sokan mondják, hogy ne görcsöljünk rá, de nem tudom azt hogy lehetne, ha valamit már nagyon szeretnél!

Olyan jó, hogy nektek van már 1 babátok! Szerintem a második is hamar összejön. És egyébként van valami tüneted, vagy az előző terhességnél volt???

2013. ápr. 21. 20:58
 6/39 anonim válasza:
En is a napokban nem varom, elvileg 23.a. A kisfiunk elso honapban egy probalkozasra osszejott. Most azert tobbszor voltunk egyutt, de csak 10.en hataroztuk el magunkat, hogy jojjon a kisteso, remenykedek benne, hogy most is szerencsesek leszunk :)
2013. ápr. 21. 21:18
 7/39 sarah23 ***** válasza:
én 27 nem várom:D itt van 1 másik toppik:D http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2013. ápr. 21. 21:23
 8/39 A kérdező kommentje:
23 mindjárt itt van! Hamarosan kiderül! Szorítok Neked is!!!
2013. ápr. 21. 21:37
 9/39 A kérdező kommentje:
Ok! Írtam oda is! Minél több helyről jön a drukk, annál jobb!!! :)
2013. ápr. 21. 21:38
 10/39 anonim ***** válasza:

Sebaj, ezek csak statisztikák... :)

Első gyerkőcnél volt beágyazódási vérzés, most ilyet nem tapasztaltam!

Aztán, ahogy kimaradt a menstruáció, 4-5 napra csináltam a tesztet, és + lett.

Most én sem vagyok már ilyen ráérősen nyugodt!

Sajnos sokaknak az a tapasztalat, hogy a 2. babára többet kell várni! :(

Drukkolok nektek nagyon!!!

Igen, ezek a: ne görcsölj rá, mert akkor nem sikerül szövegek jól hangzanak, de abszolút nem kivitelezhető...

2013. ápr. 21. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!