Peteérés környékén mikor kell pontosan együtt lenni?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a hőmérő módszerben, és nem igazán értem mikor is kell együtt lennünk. Amikor leesik a hő azon a napon vagy amikor már felugrott.2013. febr. 19. 10:53
1/4 anonim válasza:
nem mértem hőt, a tojásfehérjés nyák napján, este voltunk együtt. összejött:))
2/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos én ezt a tojás fehérjés nyák dolgot nem mindig tapasztalom. (sőt az esetek nagyobb részében nem) Nekem előző terhességem akkor jött össze mikor nem is volt olyan nyákom (meg is lepődtem, hogy terhes lettem.
2013. febr. 19. 11:07
3/4 anonim válasza:
Az ovu napján esik le a hő, mikor már felugrik, akkor már megvolt. A hőmérőzéssel igazából csak utólag lőhető be az ovu napja, tehát mikor már elkezdett felmenni a hő. Legyetek együtt rendszeresen, mert a hímivarsejtek 2-3 napig megtermékenyítő képesek a női szervezetben, úgyhogy ha 1-2 naponta együtt vagytok, leglább a termékenyebb időszakban, akkor nem tudjátok elkerülni az ovut.
4/4 anonim válasza:
A legegyszerűbb megoldás,hogy a hőmérőt se kelljen használnod az,hogy a ciklusod közepén (pl. a 9. naptól a 20. napig) minden másnap együtt vagy a pároddal.A spermák 3 napig életképesek benned,így akkor is ott lesznek,ha éppen nem pont peteéréskor vagytok együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!