11. napon vagyok, félidő környékén, nagyon fáj a hasam. Ilyenkor célszerű együtt lenni, vagy elé csak 1-2 nap múlva?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 07:48
1/12 anonim válasza:
Tudod, hogy mikor szokott lenni a peteérésed? Ha a 14.napon, akkor ma még "ráértek" :) akkor majd holnaptól legyetek együtt.
2/12 A kérdező kommentje:
Lehet tudni, hogy miért van minden hónapban ez a fájdalom?
2012. jan. 23. 08:29
3/12 anonim válasza:
Nem csinálsz ovutesztet???
Én épp ebben a ciklusban jártam úgy, hogy a 11. napon együtt voltunk, de csak azért, mert szerettük volna.
Aztán elkezdtem az ovutesztet, és mivel közeledett az ovu napja, féltem egy napot is kihagyni, és egymást követő négy napon együtt voltunk :)
Nőgyógyászt megkérdeztem, és azt mondta, ez nem csökkenti a teherbe esés esélyeit. De még van pár napom, amíg ez kiderül, hogy tényleg így van- e?
4/12 A kérdező kommentje:
A tüszőrepedés előtti időszak még nem lényeges, ugye? Tényleg ez lehet. Utána 1-2 nappal már együtt lehet lenni?
2012. jan. 23. 09:11
5/12 anonim válasza:
Szerintem az a legbiztosabb ha kb. 2 naponta "szeretitek" egymást. Akkor tuti a siker, nekünk is így jött össze a baba. És nem csak babagyártás miatt voltunk együtt.
6/12 A kérdező kommentje:
Ha bal oldalon érzek erős fájdalmat, akkor az már biztos, hogy ott lesz peteérésem, és ott fog megtapadni? Sajnos a bal oldali petevezetőm el van záródva, a jobb oldali átjárható.
2012. jan. 23. 10:54
7/12 anonim válasza:
Ha baloldalon fáj, akkor valószínű, hogy ott lesz tüszőrepedésed. Ha nem átjárható, akkor sajnos így nincs nagyon esély a teherbeesésre, csak ha jobb oldalon ovulálsz.
8/12 A kérdező kommentje:
Ha minden hónapban érzem ezt a szúró fájdalmat, akkor biztos, hogy van peteérésem?
2012. jan. 23. 11:25
9/12 anonim válasza:
Igen, a fájdalom a peteérést jelzi, viszont arra nem garancia, hogy tüszőrepedés (petesejt kiszabadulása)is történik.
10/12 A kérdező kommentje:
Mivel lehet a tüszőrepedést megtudni?
2012. jan. 23. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!