Ki nem várja 24. -e környékén? Izgulunk együtt?
Én nagyon el vagyok kenődve. Tegnap este és ma reggel semmi görcs(máskor már majdnem meghalok előtte, és aznap reggel), úgy örültem neki. Aztán napközben elkezdett fájdogálni, meg éreztem furi szurkálásokat a méhemnél tegnap és ma is. Ilyet még soha azelőtt. Ezt nem tudtam mire vélni. Utána elkezdett egyre jobban görcsölni, és most, ahogy pisiltem volt egy csöpp barnás vér. És a görcsölés abbamaradt rögtön utána, azóta néha enyhén érzem, de a menzesz nem folytatódott. Rögtön elkezdtem bőgni, úgy utálom ezt hónapról hónapra csalódni...Ráadásul beteg is vagyok. Szóval sztem nekem este biztos megjön...:(((
De nagyon szorítok mindenkinek!!!! Jó lenne ha legalább Nektek sikerülne!!!
Viszont szerintem én hanyagolni fogom most ezt egy időre. Engem nagyon megvisel ez a folyamatos kudarc...:(
Ovutesztem ma ugyan olyan volt, mint a tegnap előtti, nem erősebb egy lehelettel sem a 2. csík, de ott van... :(
Pénteken tesztelek terhessel...hátha! :)
Sajnalom Barby! Majd a kovetkezo honap sikeresebb lesz.
Nekem eddig meg nem jott meg, tegnap teszteltem egy negativat, de meg nem keseredek el. Meg lehet, hogy a kesobbi egyuttletunk volt sikeres, akkor meg meg van ideje a tesztnek pozitivnak lennie. Egyelore remenykedek.
Sajnálom Barby! :( Tudom, milyen érzés...
Akkor lehet a pároddal lehet valami probléma. Nem herevisszér tágulat??? Azt úgy érzitek meg, hogy vagy az egyik vagy a másik oldalon meg van vastagodva az ér, és az nagyon le tudja rontani a spermaképet. Szerintem kérjetek időpontot andrológiára!
A többieknek szívből drukkolok! Legalább legyen már valakinek sikerélménye is...
Nem bírtam ki ma reggelig, és tegnap csináltam egy terhes tesztet, de - lett.
Mára nemvárom...még semmi!
Ki tesztelt pozitívat? Te Szofi? Gratulálok!!!
Vicky??? Drukkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!