Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 24. -e környékén?...

Ki nem várja 24. -e környékén? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim. Szerintem 12.-én volt az ovulációm a nyákomból és a mellbimbó fájdalomból ítélve(voltunk együtt előtte és akkor is). Idáig nem volt semmi tüntetem, de 2 napja van időnként alhasi szurkálódásom. Ma nagyon intenzíven érzem, de nem mindig csak időnként jó erősen beleszúr a méhem és a petefészkem környékén, és ma olyan hányingerem volt, hogy öklendeztem és nem is tudtam enni csak 1 zsemlét. Megcsináltam du.-án egy tesztet, mert nem bírtam várni, de persze, hogy hómező!!! Drukkolok mindenkinek!!!

2013. ápr. 21. 18:17
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Én nagyon el vagyok kenődve. Tegnap este és ma reggel semmi görcs(máskor már majdnem meghalok előtte, és aznap reggel), úgy örültem neki. Aztán napközben elkezdett fájdogálni, meg éreztem furi szurkálásokat a méhemnél tegnap és ma is. Ilyet még soha azelőtt. Ezt nem tudtam mire vélni. Utána elkezdett egyre jobban görcsölni, és most, ahogy pisiltem volt egy csöpp barnás vér. És a görcsölés abbamaradt rögtön utána, azóta néha enyhén érzem, de a menzesz nem folytatódott. Rögtön elkezdtem bőgni, úgy utálom ezt hónapról hónapra csalódni...Ráadásul beteg is vagyok. Szóval sztem nekem este biztos megjön...:(((

De nagyon szorítok mindenkinek!!!! Jó lenne ha legalább Nektek sikerülne!!!

Viszont szerintem én hanyagolni fogom most ezt egy időre. Engem nagyon megvisel ez a folyamatos kudarc...:(

2013. ápr. 24. 14:16
 22/39 anonim ***** válasza:

Ovutesztem ma ugyan olyan volt, mint a tegnap előtti, nem erősebb egy lehelettel sem a 2. csík, de ott van... :(

Pénteken tesztelek terhessel...hátha! :)

2013. ápr. 24. 22:44
 23/39 anonim ***** válasza:
Barby vagyok, ma reggel megjött :(
2013. ápr. 25. 08:58
 24/39 anonim válasza:

Sajnalom Barby! Majd a kovetkezo honap sikeresebb lesz.

Nekem eddig meg nem jott meg, tegnap teszteltem egy negativat, de meg nem keseredek el. Meg lehet, hogy a kesobbi egyuttletunk volt sikeres, akkor meg meg van ideje a tesztnek pozitivnak lennie. Egyelore remenykedek.

2013. ápr. 25. 09:11
 25/39 anonim ***** válasza:
Mondtam páromnak menjünk el kivizsgáltatni magunkat! Ugyanis 2012 januárjában volt egy vetélésem azóta nem jön a baba (akkor nem tőle volt) Voltunk együtt 4 éve 2 évet akkrosem jött baba, elöttem lévő párjával sem jött össze a baba, így arra gyanakodik hogy vele van baj. Mondtam neki nézesse meg magát ha ő elmegy én is megnézetem, de bármi lesz az eredmény mnidenre van megoldás :)
2013. ápr. 25. 10:03
 26/39 A kérdező kommentje:

Sajnálom Barby! :( Tudom, milyen érzés...

Akkor lehet a pároddal lehet valami probléma. Nem herevisszér tágulat??? Azt úgy érzitek meg, hogy vagy az egyik vagy a másik oldalon meg van vastagodva az ér, és az nagyon le tudja rontani a spermaképet. Szerintem kérjetek időpontot andrológiára!

A többieknek szívből drukkolok! Legalább legyen már valakinek sikerélménye is...

2013. ápr. 25. 12:50
 27/39 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki ma reggelig, és tegnap csináltam egy terhes tesztet, de - lett.

Mára nemvárom...még semmi!

2013. ápr. 26. 08:21
 28/39 anonim válasza:
14es vagyok, tovabbiakban Szofi :)Nekem 3.napja kesik, egyelore semmi jele azon kivul, hogy faj a hasam alja, lyan mindjart megjon erZes, de ez a fiamnal is igy volt. Tegnap teszteltem, de negativ. Ha nem jon meg 30.aig, akkor 1-jen tesztelek. Vicky, te mikor tesztelsz lgkozelebbb?
2013. ápr. 26. 09:25
 29/39 anonim válasza:
Vicky, mizujs? En ma este 5kor es7kor teszteltem, nem birtam varni reggelig. Ket kulonbozo teszt es halvany pozitiv mindketto....alig varom a reggelt...:o
2013. ápr. 26. 20:30
 30/39 A kérdező kommentje:

Ki tesztelt pozitívat? Te Szofi? Gratulálok!!!

Vicky??? Drukkolunk!

2013. ápr. 26. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!