Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 24. -e környékén?...

Ki nem várja 24. -e környékén? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim. Szerintem 12.-én volt az ovulációm a nyákomból és a mellbimbó fájdalomból ítélve(voltunk együtt előtte és akkor is). Idáig nem volt semmi tüntetem, de 2 napja van időnként alhasi szurkálódásom. Ma nagyon intenzíven érzem, de nem mindig csak időnként jó erősen beleszúr a méhem és a petefészkem környékén, és ma olyan hányingerem volt, hogy öklendeztem és nem is tudtam enni csak 1 zsemlét. Megcsináltam du.-án egy tesztet, mert nem bírtam várni, de persze, hogy hómező!!! Drukkolok mindenkinek!!!

2013. ápr. 21. 18:17
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én 23-25re nem várom, de inkább 24-re Émelygés a napokban nagyon erősen megvan, ég a gyomrom, derekam fáj, mellem iszolyatosan érzékeny. 2012 januárjában volt vetélésem azóta nem jön a baba. Így nagyon várjuk már

[link] görbém ilyen, mindig 3/4 8 kor szoktam mérni ma 4 kor kelltem így akkor mértem. Nagyon remélem hogy pocaklakó bújkál a hasamban. Tesztelni még nem merek.

Barby

2013. ápr. 22. 08:37
 12/39 A kérdező kommentje:

Nagyon szép a görbéd! :) Kívánom, hogy baba legyen belőle!!! Akkor már Ti is régóta vártok rá! És a vetélés mi miatt volt(lehet tudni)?

Én egész jól vagyok. Néha fáj a fejem, meg néha mintha görcsölne a hasam, inkább PMS. Na ettől már frászt kapok!!! Nagyon nem akarom, hogy megjöjjön!!!

De nagyon drukkolok mindenkinek!!!

2013. ápr. 22. 18:11
 13/39 A kérdező kommentje:
Többiek??? Ki hogy érzi magát???
2013. ápr. 22. 18:12
 14/39 anonim válasza:
Nekem is fajdogal a hasam...egesz delutan....hat nem tudom, mi lesz ebbol :( drukkolok mindannyiunknak. A hom az meg mindig fent can. Nincs gorbem, csak 5-6napja jutott eszembe a lazmero :) mindig 7kor merem, es mindig 37.1 napkozben 37.5, deezt csak kivancsisagbol merem, nem is minden nap, eddig csak ket nap mertem talalomra. Parazok a holnap reggeltol, hogy leesik a hom :(:( olyan csalodott leszek, ha nem jott ossze
2013. ápr. 22. 19:56
 15/39 anonim ***** válasza:

Barby Vagyok!

Ma visza ment a hőm 37,0-ra, derekam néha fájdogál émelygek, mensi sehol, tegnap este csináltam egy 10-es tesztet ha fényfelé fordítom akkor látszik rajta valami nagyon nagyon halványn, majd meglátjuk mi lesz, erősödik e vagy sem. Annyit lehet tudni hogy valószínűleg túl gyorsan nőtt és a szíve nem bírta a tempót (ezt mondta az orvos) mert 3 nap alatt fejlődött annyit mint 1 hét alatt kellett volna és lassú volt a szívverése bent tartottak másnap reggel második ultrahangon már nem volt szíverése az én pici 11 hetesemnek aki elvileg még csak 9és fél hetes lett volna, de méretei lapján már 11 hetesnek számított :( Remélem most van baba és meg is marad :):)

2013. ápr. 23. 08:17
 16/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nálam az a helyzet, hogy ma nem görcsöltem, a mellem mintha vasárnap óta napról napra duzzadtabb és érzékenyebb lenne, néha felfordul a gyomrom, és a fejfájás elmúlt.

De megfáztam, fáj a torkom, el van dugulva a fejem, de gyógyszert nem merek bevenni, csak teázom, vettem sóoldatos orrsprayet, mentolos cukorkát.Lázam mondjuk szerencsére nincs.

Én is félek a holnaptól, de bízzunk a legjobbakban. Tesztelni nem teszteltem azóta sem. Nem merek! :(

Veled mi van 14-es, Neked ma lett volna esedékes? Remélem nem jött meg!

Barbi! Ezt nagyon szomorúan olvastam, iszonyú lehetett! Na de most! Érzem, hogy hozzátok is eljön a gólya!!! Ilyen görbével, meg pláne!!! A 37 is nagyon jó még!!! És az is jó hogy látsz valamit a teszten. Eddig én akárhogy forgattam, amiket csináltam, mindig tiszta hómező volt! :(

Nagyon drukkolok mindenkinek! Írjatok, hogy mi van Veletek!

2013. ápr. 23. 17:57
 17/39 A kérdező kommentje:

Bocsi Barby, most láttam, hogy én i-vel írtalak!!! :)

Vicky21 erősödött az ovuteszted???

2013. ápr. 23. 17:59
 18/39 anonim válasza:
14es vagyok, eddig semmi mensi, viszont a teszt negativ. De meg csak 13 nap telt el az egyuttlettol, szoval amig nem jon meg a mensim, remenykedek. A hom ma 37.2 szoval meg van remeny
2013. ápr. 23. 18:24
 19/39 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdésed!

Elfogyott, és ma érkezett meg postán, így az első pisiről lemaradtam, de holnap csinálok még, pénteken meg nyomatok egy terhestesztet... :D

Szép estét mindenkinek!

2013. ápr. 24. 00:40
 20/39 anonim ***** válasza:
Barby vagyok, mai hőm 36,8 elvileg tegnapra mára nem várom. Kiváncsi leszek mi lesz ebből. Nagyon remélem nem jön meg, émelygés ugyan úgy meg van.
2013. ápr. 24. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!