Van még itt valaki, aki keddre nem várja? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 18:45
11/31 A kérdező kommentje:
Semmi jele nincs még hogy megjönne... Picit szurkál a hasam, de ennyi. Ja meg sokat kell pisilnem... :-)
2013. máj. 7. 11:15
12/31 A kérdező kommentje:
Amúgy estére szokott megjönni...
2013. máj. 7. 11:22
13/31 anonim válasza:
huhuu drukkolok nagyon akkor!!! Gondolom te is sokat bújod a terhességről szóló cikkeket,és keresed magadon a jeleket. Én lehet tulzásba viszem már néha :) de ennyi kell. Mennyi idős vagy? Első baba lesz?
14/31 A kérdező kommentje:
Most lettem 26. Pont a szülinapomon volt a peteérésem. ;-)
Nekem első baba lenne. A páromnak van már egy 21 éves fia.
2013. máj. 7. 12:04
15/31 A kérdező kommentje:
Én már kész lexikon vagyok! ;-) Fura mennyi újat tud tanulni az ember.
2013. máj. 7. 12:06
16/31 A kérdező kommentje:
2013. máj. 7. 12:09
17/31 anonim válasza:
Sziasztok. Az első válaszoló vagyok. Még nem jött meg, de szerintem egy két nap késés simán belefér nálam. Volt,hogy egy hetet is késett. De most szedtem gyógyszert, és ez volt az első hónapom. Szóval nagyon nagyon nem várom,hogy megjöjjön még 9 hónapig.:) Neked is nagyon drukkolok.:)
18/31 anonim válasza:
akkor oda nem írok neked csak ide. Én nagyon tudok örülni más örömének. És én már ma tesztelnék :) nem birnám ki :)
19/31 A kérdező kommentje:
Ha lenne otthon tesztem már ellőttem volna. Mire hazaérek a melóból, már bezár a gyógyszertár, és ahol lakom nincs más.
2013. máj. 7. 13:06
20/31 A kérdező kommentje:
Mi újság csajok? Hogy vagytok?
Én feladtam ezt a hónapot. Leesett a hőm, nagyon. Most már várom hogy végre megjőjjön, hogy kezdhessem elölről! :-)
2013. máj. 8. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!