Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Veletek előfordult már, hogy...

Veletek előfordult már, hogy nem tudtátok eldönteni a tesztről, hogy oda képzelitek a 2. csíkot vagy tényleg ott van halványan?

Figyelt kérdés

Már van egy kisfiunk nála nagyon sokáig negatív volt a teszt és nagyon halvány volt a csík még 7-8 hetesen is.

Tulajdonképpen nem terveztünk még 2. babát,csak nagyon nem érzem már napok óta jól magam 5 nap múlva kell megjönnie,de most kimaradt a has és mellfájás,helyette hányingerem van és állandóan aludnék,fiamnál is így kezdődött.Csináltam 2 tesztet az 1. egyértelműen negatív a 2. amit reggel csináltam azt nem tudtam megállapítani,párom szerint odaképzeltem,de én már nem tudom,fiamnál is azt hittem odaképzelem aztán már 2 éves :) Most tiszta ideges vagyok nem tudom mit reméljek,holnap újra csinálok tesztet,csak gondoltam megkérdezem más tapasztalt-e ilyet,hogy a végén pozitív lett?

2013. máj. 2. 12:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Lehet rossz a szemem, de én is látok rajta valamit :)

Írd majd meg mi lett veled!

2013. máj. 2. 13:57
 12/23 A kérdező kommentje:
okés mindenképp megírom.
2013. máj. 2. 13:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Kis kontraszt eltolás után ilyen a kép:

[link]

2013. máj. 2. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy száradási csík, de én is látok valamit a 2. csík helyén!
2013. máj. 2. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Én is nagyon halványan látok egy második csíkot....
2013. máj. 2. 14:25
 16/23 anonim ***** válasza:
Szia,én valamit látok rajta,remélem holnap okosabb leszel! :)
2013. máj. 2. 15:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia! Én is látok egy vékony 2. csíkot.:)

Majd írd meg a fejleményeket!:)

2013. máj. 2. 15:32
 18/23 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a kötekedőkkel, van aki direkt ezért jár ide...

Én a Te fotódon és a kontrasztoson is látom a csíkot. Egyébként mind a két gyerekem ilyen teszttel "kezdődött". :)

2013. máj. 2. 17:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mindenképp írok,majd holnap is és a végeredményt is :)
2013. máj. 2. 18:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Én is látok valamit, de holnap holnapután ha tényleg ott van jobban fog látszani. Írj majd.
2013. máj. 2. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!