Veletek előfordult már, hogy nem tudtátok eldönteni a tesztről, hogy oda képzelitek a 2. csíkot vagy tényleg ott van halványan?
Már van egy kisfiunk nála nagyon sokáig negatív volt a teszt és nagyon halvány volt a csík még 7-8 hetesen is.
Tulajdonképpen nem terveztünk még 2. babát,csak nagyon nem érzem már napok óta jól magam 5 nap múlva kell megjönnie,de most kimaradt a has és mellfájás,helyette hányingerem van és állandóan aludnék,fiamnál is így kezdődött.Csináltam 2 tesztet az 1. egyértelműen negatív a 2. amit reggel csináltam azt nem tudtam megállapítani,párom szerint odaképzeltem,de én már nem tudom,fiamnál is azt hittem odaképzelem aztán már 2 éves :) Most tiszta ideges vagyok nem tudom mit reméljek,holnap újra csinálok tesztet,csak gondoltam megkérdezem más tapasztalt-e ilyet,hogy a végén pozitív lett?
Lehet rossz a szemem, de én is látok rajta valamit :)
Írd majd meg mi lett veled!
Kis kontraszt eltolás után ilyen a kép:
Szia! Én is látok egy vékony 2. csíkot.:)
Majd írd meg a fejleményeket!:)
Ne foglalkozz a kötekedőkkel, van aki direkt ezért jár ide...
Én a Te fotódon és a kontrasztoson is látom a csíkot. Egyébként mind a két gyerekem ilyen teszttel "kezdődött". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!