Veletek előfordult már, hogy nem tudtátok eldönteni a
tesztről, hogy oda képzelitek a 2. csíkot vagy tényleg
ott van halványan?
Figyelt kérdés
Már van egy kisfiunk nála nagyon sokáig negatív volt a teszt és nagyon halvány volt a csík még 7-8 hetesen is.
Tulajdonképpen nem terveztünk még 2. babát,csak nagyon nem érzem már napok óta jól magam 5 nap múlva kell megjönnie,de most kimaradt a has és mellfájás,helyette hányingerem van és állandóan aludnék,fiamnál is így kezdődött.Csináltam 2 tesztet az 1. egyértelműen negatív a 2. amit reggel csináltam azt nem tudtam megállapítani,párom szerint odaképzeltem,de én már nem tudom,fiamnál is azt hittem odaképzelem aztán már 2 éves :) Most tiszta ideges vagyok nem tudom mit reméljek,holnap újra csinálok tesztet,csak gondoltam megkérdezem más tapasztalt-e ilyet,hogy a végén pozitív lett?
Ezen semmi sincs, negativ. Ha terhes vagy,akkor az pozitiv, nem kell szugeralgatni.
2013. máj. 2. 13:19
5/23 A kérdező kommentje:
Nem szugeráltam,mert nem szeretnék még 1-2 évig még egy babát,szabad szemmel én látom a halvány 2. csíkot,fényképen én sem.
2013. máj. 2. 13:25
6/23 anonim válasza:
Ugyan ilyen volt nekem is :) de akkor mar kesett par napja... 2nap mulva mar erosebb volt es a digi clearblu kimutatta h 1-2+ :)) nekem kesobb volt a pem. Kimaradt mensitol ereztem h nem vagyok jol, pedig van mar egy fiacskam :) vele semmi tunetem nem volt ;))) most meg rosszul vagyok mindentol :))) drukkolok :)))
2013. máj. 2. 13:26
7/23 anonim válasza:
Azert ha erosebb lesz tuti orulni fogtok :))))
2013. máj. 2. 13:27
8/23 A kérdező kommentje:
Igen azért vagyok bizonytalan,mert fiamnál legutóbb 2 nap késésnél éreztem,hogy valami más,rosszul voltam,hányás,hasmenés,láz,és a teszt negatív volt napokig,majd több órával később vittem ki a szemetet és a legtetején volt a tesztem ami pozitívat mutatott érdekes volt,7hetes terhességemig nagyon halvány csík volt 11 tesztet csináltam a doki megerősítette,hogy terhes vagyok.Holnap csinálok még egyet,aztán lehet 7én megjön,mint ahogy szokott,csak furán érzem magam napok óta.
2013. máj. 2. 13:29
9/23 anonim válasza:
Akkor meg minek tetted fel a kerdest?
2013. máj. 2. 13:35
10/23 A kérdező kommentje:
Te milyen kötekedő vagy.Mert nem tudtam eldönteni,és mert kíváncsi voltam más volt-e ilyen helyzetben,mert minden terhesség más.Azért van az oldal,hogy kérdezzünk számos idétlenséget kérdeznek akkor én is tehetek fel kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!