A terhességem 8. hetében 14.5mm embrió szívhangal minden rendben már ekkor előfordult 2 napig barnás pecsételés de azt mondták nincs gond 11 hetesen elvetéltem 3 órás görcsölést követően bő vérzéssel, ezután kell kivizsgálásokra járni?
Szia! Nagyon sajnálom, szörnyű lehettet nektek, és gondolom sajnos mindíg is az marad. Én egy hete vesztettem el az épp 5 hetes babánkat. Még csak a szikhólyag volt látható...
Amit az előző válaszoló írt, az nagyon jó!!!!! Nekem máűr mindet nézték, és találtak is elég sok gondot, de mindent lehet orvosolni! Én még kérnék egy terheléses vércukor vizsgálatot, és egy D vitamin szint vizsgálatot. Nekem ezeket nőgyógyász endokrinológus csinálta, maszek alapon. A cukrom tökéletes, csak a terhelésesnél van gond. És a D vitaminom is kevés. Hidd el, mire ezekkel a vizsgálatokkal megvagy, és ha pl. a cukor miatt kell gyógyszer és diéta mint nekem (3 hónap után ajánlott próbálkozni), el is megy ezekkel az a fél év...
Szia!
Nekem volt vetélés elhalt terhesség is nem vizsgáltak ki SOHA. kÖVETKEZŐ TERHESSÉGEKNÉL ELŐZMÉNYEK MIATT ADTÁK AZ UTROGESTANT...A két gyerekem megmaradt...Most kb 6 hetes terhes voltam és vetélés lett a vége...DOKI NEM TARTOTTA INDOKOLTNAK A GYÓGYSZERT...
Ami borzasztó inkább az,hogy aki akarja szeretné a babát azért megy műtétre mert elvetél vagy elhal. Bocs a kifejezésért a kis csitrik meg röhögve mesélik,hogy abortuszra jöttek mennek....
NA EZ A LEGBORZASZTÓBB...
Tudjátok érdekes az élet...Nekem a 3. terhességnél csak előzmények miatt adott doki utrogestant...mivel azt mondják,hogy 12 hétig vetélések oka legtöbbször sárgatest elégtelenség...Ákos így maradt meg segitséggel...Annánál kértem a gyógyszert és kaptam...Ő is megmaradt...
A MOSTAMI FOS DOKI AZT MONDTA FELESLEGES....Tessék itt a vetélés borzasztó az ,hogy előző este kórház ultrahang élő embrió szivhang oké és másnap ez történik....
Már csak abban bizom nem kell műtét....
Nagyon nem szívesen feküdnék be...
Nekem 3 nap csak ennyi kellett volna 12 hetes vizsgálatig hallottam olyat hogy ilyenkor nézik a vizeletet és ha nem is tudom nem akarok baromságokat írni a nyákdugó vagy mi szivárog akkor lehet segíteni írnak ki gyógyszert és meglehet menteni, ellenben engem azzal vigasztal mindenki
(persze olyanok akik ilyet még nem éltek át) hogy lehet jobb is így mert beteg volt stb. egy kérdést ha 3 hét múlva megyek vissza a szövetmintákért mire adhatnak az eredmények választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!