Ovulációs tesztezők, mit tegyek? Veletek is előfordult? Többi lent!
Interneten vettem Onestep ovu tesztet, minden nap csináltam, hogy lássam hogy alakul a ciklusom. 3 napja volt először két csíkos, a rákövetkező napra erősebb volt egy kicsit a tesztcsík, de még mindig nem volt olyan mint a kontrollcsík, azóta meg csak jobban halványodik.
Nyáron volt egy vetélésem, előtte mülleres lh-teszt teljesen pozítív volt.
Ja, és nincs pcos-om.
Vagy nem kaptad el az LH-csúcsot vagy csak próbálkozott a szervezeted, de nem lesz peteérésed. Én is voltam így, vagyis csak utólag láttam, hogy még nem volt elég erős és így pozitív, abban a hónapban nem is jött össze. Következő hónaptól szedtem barátcserjét, na az olyan erős LH-csúcsot produkált, (akkor láttam,hogy ami elötte volt, az még nem volt elég erős), tuti peteéréssel, akkor össze is jött.
Délután 5-7 között csináld mindig, elötte ne igyál 2 órát! Ill. amikor én már tudtam, hogy közeleg az ovu, akkor délelöttönként is megcsináltam (10-11 körül). Ugyenezzel a teszttel, mint te. Nekem egy délelött lett tök pozi, meg pesrze délután is aznap, másnap totál elhalványodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!