Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Veletek is előfordult már...

Veletek is előfordult már ilyen? Mit mondtatok?

Figyelt kérdés
Szó szerint minden barátunk azzal zaklat, állandóan idegesítenek vele hogy mikor jön már a baba. Már ott tartanak hogy kombinálnak miért nem sikerülhet nekünk, engem ez nagyon idegest!
2013. máj. 1. 07:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen példàt tudok (igaz nàlunk ez nem volt ) Azt mondjak, hogy ha meg lesz a baba, akkor elkezdik, hogy mikor jon a kistestver.

A baratnomet is zaklatjak, hogy mikor valalnak babat. A masikat meg , hogy mikor lesz mar lakodalom . Idegesito

2013. máj. 1. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy még nem akartok. Slusz. Vannak, akik mindig szekálják a másikat. Ha lesz babátok, azzal zaklatnak majd, hogy mikor jön a tesó. Mindig lesz valami.
2013. máj. 1. 07:35
 3/9 A kérdező kommentje:
már van egy kislányunk, tudják hogy kistestvért akarunk. 2 ismerősömnek is hamar összejött a baba, nálunk nem :(
2013. máj. 1. 07:40
 4/9 anonim ***** válasza:
én azt mondtam mindig,majd ha jön,szólunk
2013. máj. 1. 08:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam ilyenkor mondani, hogy jön, ha majd jönni akar :)
2013. máj. 1. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk 4 év után jött össze a tesó, mindenki azt kérdezte mikor lesz..

Erre azt mondtam, rajta vagyunk a dolgon, csináljuk a tesót!!!!!!

2013. máj. 1. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Ó engem is nagyon zaklattak, most már sikerült mindenkit leszerelnem frappáns mondatokkal, mint pl. "Nem látok a jövőbe", "Ha gondolod megosztom veled a google-os menstruációs naptáramat, hogy mindig tudd mi a helyzet." "Nem tudom mikor lesz babánk, de nem segít, hogy 2 naponta megkérdezi valaki." Már pár hete nem zaklatnak. Nem tudom mikor fog összejönni, de a kíváncsiskodóknak csak nagyon-nagyon későn fogom elmondani, az tuti :) Remélem hamarosan összejön, mi első babára gyúrunk. Szóval nem vagy egyedül, kitartás és nyugodtan legyél kicsit kemény az ilyen emberekkel!
2013. máj. 1. 11:23
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyosak vagytok :)
2013. máj. 1. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen kotnyeles emberkéktől áll minden hajszállam az égnek. Soha nem értettem kinek mi köze mások intim dolgaihoz magán életéhez. Én a helyedben elküldeném őket a fenébe, és megmondanám hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal.
2013. máj. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!