Kerhetek segitseget? Mar annak a szelen allok hogy be vonulok egy elme gyogyintezetbe?
ha valami akkor ez komoly probléma!!! sokkal inkább mint mások bugyuta pénzen való rágódása!!pl.
hogy lehet vki ennyire érzéketlen mint te???
uram atyám...ez sokkoló
Szia. Nekem 2008-ban volt egy méhen kívüli terhességem. Két éve próbálkozunk a férjemmel, de eddig semmi. Kiderült, hogy a bal petevezetékem elzáródott (ott volt a méhen kívüli terhesség), a jobb meg elég kanyargós....
én is szoktam arra gondolni, hogy miért pont nekem nem sikerül? Mert ott vannak az olyan nők, akik megszülik a picit és aztán bedobják a pottyantós wc-be.... akik nem is akarták, és eldobják... akik halálra éheztetik, ahogy a híradóban látja az ember a sok szörnyűséget.... és akkor pont nekem miért nem adatik meg, pedig szeretjük egymást a férjemmel, mindketten dolgozunk, lenne hova megszületnie... de azt mondták a barátaim, hogy ne gondolkozzak ilyeneken, mert nem segít. Isten tudja, mit miért tesz, és lehet, hogy nekünk kicsit nehezebb úton, de sikerülni fog, és akkor még jobban tudjuk majd megbecsülni, amit kapunk. Próbálok ebben bízni és hinni. Kitartást kívánok Neked is, és minden válaszolónak.
Latod az ez a fontos dolog nem a mi kezunkben van.
Mindig megvan annak az oka hogy nem jon a baba.
Turelem es beletorodes elfogadas segit.
Valoszinuleg meg sok mindent kell tanulnod es fejlodnod mielott egy babat kuld nektek az eg.
Turelem jobb anyava tesz majd.
Hidd el es bizz benne var rad egy baba.
Sok erot es kitartas kivanok es ne feledd a parod ez te ketten egy ero vagytok szeressetek egymast akkor is ha nem ugy alakul ahogy ti terveztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!