Kerhetek segitseget? Mar annak a szelen allok hogy be vonulok egy elme gyogyintezetbe?
szerintem segítene, ha felkeresnél egy pszichológust. legalább ki tudnád beszélni magadból a fájdalmadat és ő egy baráttal, férjjel, ismerőssel, rokonnal, stb ellentétben) úgy reagálna a problémára, h azzal ne okozzon még nagyobb fájdalmat, hanem a segítségedre legyen.
én is sokszor leírtam már, most megteszem itt is: nagyon nehéz ezt elérni, de valóban nagyobb az esélyetek a babára, ha "feladod", azaz elfogadod, h talán nem lesz gyereked. nálam hormonális problémák, a páromnál visszatérő visszér, lassan kezdett tudatosulni, h ez a kettő elég sok egyszerre, talán sosem lesz gyerekünk. ráadásul az időből is kezdtem kifutni. kezdtem barátkozni a gondolattal, h talán sose lesz gyerekem, pedig kis koromtól kezdve szerettem volna. most először néztem szembe ezzel, nem hadakoztam ellene, csak vígasztaltam magam, h ilyen is van, nem szabad összetörni, stb, stb. és aztán spontán, természetes úton megfogant a baba! :-))))
először is fel a fejjel!!!!tudom vagyis inkább csak gondolni tudom mennyire szenvedhetsz.a többiek tanácsa jó én kiegészíteném neked egy orvos nevével aki a téma kiválósága
Dr Szőnyi György G1 intézetben rendel keress rá neten,benne megbízhatsz ő tutira nem a pénzre hajt...az én műtétem pl ingyen volt különböző okokból...
10 es vagyok :)
én is viszont kívánok Neked mielőbbi babásodást :) Sokszor én is már ott tartok, hogy feladom, nem törődök vele , hogy kifog rajtam a pajzsmirigyem...De nem tehetem, 22 éves vagyok fiatal, életerős nő..küzdeni fogok és lessz gyerekem mégha belegebedek is :) Lehet még 100x elesek, összetörök, de én mindig fel fogok állni!és tudod miért?Mert ha ránézek a vőlegényemben látom benne a jövendőbeli kisbabánkat :) Kitartást neked is kedves kérdező és légy türelmes! A gólya rólad sem feledkezik el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!