Új hónap, új remény. Ki kezdi most a babaprojekt új hónapját?
10-esnek megy a válasz. 2 orvos is azt mondta nem lehet babám. hormonproblémákkal és inzulinrezisztenciával kezelnek, gyógyszereket szedek, diétát követek mozgok, de nem változik semmi. a prolaktinszintem magas volt, gyógyszerrel normál tartományban van, de így sem tudok teherbe esni. túlsúlyom is van, amitől nem tudok megszabadulni hiába tartok be mindent. legalábbis eddig még nem indult be a fogyás. 1 hónapja raktuk össze a dokival a hármas kezelést (gyógyszerek, diéta, mozgás). eddig nincs változás.
nem is bánnám ha mondjuk 30 éves koromra jönne az első baba. akkor annyi időt szánnánk összehozni a másodikat is...csak tudnám hogy van remény, mert így kilátástalan, és nagyon fáj hogy a férjem miattam nem lehet apa...
nagyon nehéz volt mert teljes szívemmel szeretem őt, de felajánlottam neki, hogy ha úgy gondolja, én elengedem. hátha másik nővel még lehet családja. de nem akarja. csak tőlem akar, de én meg nem tudom megadni neki az apaságot... ha legalább egy baba sikerülne....
27/N
Sziasztok!
Aki még benéz ide, annak írom, hogy ma pozitívat teszteltem. Szerdára nem várom, de ma már egyértelműen kimutatta a teszt. Nagyon boldog vagyok!
Sok sikert mindenkinek, remélem sok helyre bekopog a gólya ebben a hónapban!
Köszönöm szépen! :)
Sajnálom, hogy neked nem sikerült, de majd a következő hónapban! Drukkolok, hogy sikerüljön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!