Detti1980 kérdése:
Pajzsmirigy-alulműködés? TSH: 2,71, T4: 10,72, T3: 4,12. Babaprojekt miatt nézettem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Azt olvasom több helyen, hogy a TSH 1 körül ideális babavállaláshoz, nekem meg 2 fölött van. Viszont a másik két érték talán nem rossz. Kb. két éve szedek Femibion 800-at (jód-tartalmú). Ez gond lehet?2013. ápr. 24. 21:46
11/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy áll az ügy? Mit mondtak az orvosok?
12/14 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg olvassa ezt:
Az értékeim azóta tovább romlottak, először 2,8 lett a tsh, majd pár hónap múlva 3,5. Ezt babavállalás előtt rendezni kellett, Letrox 50 tablettát szedek, napi felet. Remélem, ez rendezni fogja.
Az endokrinológus szerint terhesen majd főleg szednem kell, és többször kell nézetnem a tsh-t, hogy minden rendben van-e.
Szerinte 2-es érték alatt ideális a tsh gyerekvállaláshoz.
2014. jan. 13. 13:04
13/14 anonim válasza:
Nyugodtan vigyétek le 1 köré.
A Letrox pár hét alatt leviszi, meglátod.
14/14 anonim válasza:
szerintem is magas,keress olyan dokit,aki ezt a babadolog miatt leszorítja,beállítja....
pajzs komplexet szedek,de még nem tudok véleményt modnani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!