Alulmukodes mellett kicsi az esely. A 2-3 egyebkent nem veszes, keress fel endodokit, megmondja a frankot... Illetve nezz itt a kerdesekben korul, 2 nap alatt legalabb 4-5 ilyen kerdes volt...
2013. ápr. 7. 05:31
2/9 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem nagy nehezen 1 év próbálkozás (kivizsgálások, sikertelen inszem) után volt egy pozi tesztem, 7-ik héten elvetéltem. Ezután sikertelen lombik. Sajnos pajzsmirigyet nem néztek, csak egy év múlva, amikor magánszorgalomból elmentem endodokihoz, de a TSH-m 3,9 volt, a tüneteim alapján évek óta. Két hónap védekezés, hogy a pajzsmirigyhormonok helyreálljanak, az első éles hónapban pozi teszt. Ezt a babát a 9-ik héten veszítettük el, de már nem a pajzsmirigyem miatt. Magas TSH-val nem érdemes kísérletezni szerintem. :-(
2013. ápr. 7. 06:06
3/9 anonim válasza:
Manka68-hoz hasonlóan jártam én is.
Megkérdezhetem ,hogy ha nem a pajzsmirigyedtől,akkor mitől vetéltél el legutóbb?
2013. ápr. 7. 09:06
4/9 anonim válasza:
A 2-3 egyaltalan nem magas. En 18-as TSH-val lettem terhes, semmi gond nem volt, most masfel eves a lanyom. Es elsore osszejott.
2013. ápr. 7. 09:21
5/9 anonim válasza:
18 TSH?? Az nagyon sok! valahol azt olvastam,hogy ezzel együtt az FT 4 is számít.??Hogy is van ez?
2013. ápr. 7. 10:01
6/9 anonim válasza:
Igen,jól írtad!! A TSH csak azt mutatja, hogy az agyalapi mirígy próbálja egy bizonyos fehérje termeléssel ellensúlyozni az alacsony hormonszintet. Vagyis ez csak az egyik mutató.
2013. ápr. 7. 10:25
7/9 Manka68 válasza:
Nem tudom miért, nem vizsgálták, azt mondta a doki, csak a harmadik vetélés után kezdenek el vizsgálódni. No comment.
De a pajzsmirigyem akkor már rendben volt.
2013. ápr. 8. 17:32
8/9 anonim válasza:
Ez szerintem sem túl magas, (még benne van a normál tartományban), de teherbeeséshez 2 alatt kell lennie, bár lehet, hogy ezzel is összejöhet. Ha beállítják a gyógyszert nem lehet gond, és terhesség alatt is fokozottan kell ellenőrizni, így kivédhető a vetélés. Nekem 3-4 között mozgott, aztán 9 lett. Sajnos összevissza működik és állandóan módosítani kell az adagon.
2013. ápr. 22. 20:15
9/9 Saitou válasza:
Nálam a terhesség 5. hetén vizsgálták meg, 3,2 volt az értékem. Elsö próbálkozásra sikerült a kicsi, de azóta gyógyszert kell szednem. Azt mondta az orvos hogy elötte is ennyi volt és hogy nem lesz baja a babának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!