Volt akinek pajzsmirigy alulműködés miatt beteg gyermeke született?
Szia! Én pozitív példa vagyok eddig! :D
Tavaly derült ki 40 kg hízás után és 2 korai vetélés után, hogy mi a gond...
Sajnos már akkor mikor újra terhes voltam, akkor már harmadjára... így kb. 4-5 hetes voltam mikor elkezdtem szedni a gyógyszert!
Azonnal minden rendben folyt... volt szívhang, szépen fejlődik :D Azóta havonta kell járnom vérvételre, és olyankor megbeszéljük, hogy maradjon e a gyógyszeradag..
Ne félj, ha kezelik akkor nem lesz semmi baj!
22 hkm :D
Szia!
Anyukámnak túlműködése volt elvileg, bár sosem tudták meg, hogy mikor kezdődött nála. Emlékszem kicsi voltam még, amikor kezdtem felfogni, hogy anyu nagyon beteg, de már hugom is megvolt, tehát lehet, hogy már a terhesség alatt beteg volt.
Nekem a stresszen kívül semmi bajom. Gyerekkoromban szorongós voltam, de senki nem vette észre, csak én éreztem és az szörnyű volt. Félig meddig kinőttem, de néha a mai napig bevillan az érzés. Soha nem beszéltem róla senkinek, azt sem tudtam mi volt, csak amikor elkezdtem pszichiátriát tanulni.
Ja és intelligens lettem, a családban én vagyok a legokosabb. Olvastam anno egy cikkben, hogy ez lehetséges.
Mindemellett az ég világon semmi gondom sincs :)
Tudom a kérdésed alulműködésre vonatkozott, ráadásul jó eséllyel kezelt alulműködésre, szóval nem kell félned, remélem ez egy kicsit megnyugtat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!