Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lejjebb tudja még vinni a...

Lejjebb tudja még vinni a barátcserje a pajzsmirigyemet, ha emelem eggyel az adagot?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szedem (napi 2 darabot) a barátcserjét. A pajzsmirigyem tavalya augusztusban 2,89 volt, decemberben 3,05. Most januárban 2,53-ra levitte a barátcserje. Azért ezt szedem, mert a dokik (endrokrinológus szerint is) jó a babához a 3,05-ös érték is, így ezzel próbálkozom. Ha tovább szedem és emelem napi 3-ra (ez a max a tájékoztató szerint), akkor szerintetek van esély rá, hogy 2 alá vigye az értéket???

2013. jan. 14. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
A barátcserje nem való pajzsmirigyre erre már gyógyszer kéne, keress egy hozzáértő dokit.
2013. jan. 14. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem a házidoki, a nődoki és az endokrinológus is azt mondta, hogy amíg nem megy 2 alá a TSH, ne is álmodjak babáról.

Barátcserje adagot, nem tudom, mert nekem sajna nem vált be.

2013. jan. 14. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem sem ér sokat erre a problémára a barátcserje...

Ártani persze nem árt!

2013. jan. 14. 17:24
 4/7 A kérdező kommentje:
A barátcserje fokozza a pajzsmirigy működést! Nálam ez egyértelműen bizonyítható! Voltam endrokrinológusnál és nőgyógyásznál is, egyik sem akar gyógyszert adni, mert szerintük nem indokolt!!! Most akkor mit csináljak??
2013. jan. 15. 06:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Pedig tudják, hogy babát szeretnék...

Be tudom szerezni a pajzsmirigy gyógyszert recept nélkül is, de nem szeretném, ha mondjuk sikerülne a baba és utána meg baja lenne, mert nincs rendszeres orvosi ellenőrzés... :((

2013. jan. 15. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Keress egy rendes dokit. A barácserje láthatóan semmit nem használ neked.
2013. jan. 15. 22:14
 7/7 anonim válasza:
Nekem az orvosom 1 körüli értékre mondja azt, hogy normális. 1,3 volt legutóbb, azt tökéletesnek vélte. Nálam még fel sem merült a babatéma. 3,4-ről indultam. Letrox 50µg -t szedek.
2013. febr. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!