Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elkezdte valaki mostanában a...

Elkezdte valaki mostanában a barátcserjét szedni? Cickafark-palástfű?

Figyelt kérdés
Hányadik próbálkozásotok? Én most kezdtem a bcs-t, cickát-palástfüvet 2. hónapja iszom. Szurkoljunk egymásnak!

2012. dec. 30. 14:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia, igen :)

Első próbálkozás, tavaly ilyenkor kezdtük kb, azóta nem jött össze. Ősszel mentem dokihoz, mivel a tabletta abbahagyása után fél évvel többet nem akart megjönni a menstruációm :(

Gyógyszerrel megjött, javaslatára PreMens tablettát szedek kiegészítésként, állítólag ez a legjobb barátcserje tartalmú tabletta.

(2800 Ft patikában- előtte netről rendeltem bartátcserje tartalmú tabit olcsóbban,de az nem kivonatot tartalmaz csak őrölt növényt így talán kevésbé hasznos/hasznosul...)

Az orvos állítása szerint nagyon jót tesz a hormonháztartásnak, ha esetleg ott nincs rendben valami.

Én Bálint cseppeket iszom még, ami cickafarkat, palástfüvet és pásztortáskát tartalmaz.

Napi 21 csepp, női, ivarszervi bajokra orvosság mindhárom növény.

Ezekkel bajt nem csinálsz, de biztosan jobbak mint a művi hormonok.

Mindenesetre sok türelmet kívánok és sok szerencsét a babaprojekthez! :)

2012. dec. 30. 16:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Szia! örülök, hogy más is hisz benne. Nálad volt kivizsgálás, vagy egyelőre csak ezekkel rendezitek a ciklusod? nekem 32-38 naposak a ciklusaim, és volt egy spontán vetélésem (1.próbálkozáskor), a dokim nem mondott semmit... ezután döntöttem úgy, hogy kicsit megtámogatom a szervezetem. Nem hallottam még ezekről a cseppekről. a tea formát nem is alkalmaztad?
2012. dec. 30. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez az első barátcserje + cickafark-palástfű teás hónapom! A melleim nagyon érzékenyek lettek a 13. nap tájékán, de ezt másoktól is hallottam, hogy a barátcserje ilyent okozhat. Én nagyon bízom benne, sokak írták, hogy már első hónapban összejött, habár kétlem hogy ilyen szerencsém lenne... Te mikorra nem várod??
2012. dec. 30. 20:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos még csak most kezdődött a ciklusom. de abban bízom, hogy lerövidítik a teák, és nem kell 5 hetet várnom az eredményre. ha minden jól megy január 20-a körül nem várom. és te?
2012. dec. 30. 22:18
 5/13 A kérdező kommentje:
nálatok vannak tünetek??
2013. jan. 1. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Én 11-ére nem várom! Nincsenek tüneteim, még nem is nagyon lehetnek, valamikor a hét vége tájékán ágyazódik be, ha sikerült... Nagyon kíváncsi vagyok!!! :) Szorítok Neked!!!!!!!!
2013. jan. 2. 14:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 1. vagyok.

Igen, hormonvizsgálaton voltam. Ott minden értékem normál kereteken belül volt. Az orvosom ajánlotta a PreMens tablettát, amit 3 hónapig kellene szednem. Mellette Folsav persze vagy multivitamin.

Cickafarkból teával kezdtem de őszintén megvallva elég rohanó életet élek és nem nagyon van időm teázni, nem is szeretem... a tinktúrát bármibe beleteheted és egy húzásra megihatod. Cickafark cseppeket akár a DM-ben is kapsz.

Nagyon drukkolok,remélem mielőbb eredményt hoznak majd Neked! :)

2013. jan. 2. 18:43
 8/13 anonim ***** válasza:
...jajj igen, a csepp hivatalos neve: Vénusz cseppek :)így már biztosan megtalálod neten!
2013. jan. 2. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Ma reggelre volt egy pici kis véres folyásom, ahogy számolgattam akár beágyazódás is lehetett... A barátcserje előtt hónapokon át pecsételő vérzésem volt ciklus közben, de az nagyobb mennyiség volt. Hát kíváncsi vagyok! :) Egy hét múlva kiderül! :)

2013. jan. 3. 09:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Izgulunk érted:)!!! írd majd meg az eredményt. Mi vasárnaptól próbálkozhatunk élesben! remélem sikerül mindannyiunknak! :) Megírnátok, hogy szeditek a kapszulákat? Én 2x1 bcs-vel, és napi 2 pohár cickafarkfűvel kezdtem. Ovuláció után pedig napi 1 barátcserjét, és 2 palástfüvet tervezek. Maradhat szerintetek a 2x1??
2013. jan. 3. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!