Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második, többedik gyermek...

Második, többedik gyermek mennyi idő alatt "jött össze"?

Figyelt kérdés

Olyanok válasza érdekel, akik készültek rá, tehát nem véletlen jött össze a tesó!

köszi! :)

2013. ápr. 24. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7 hónap alatt jött a második.
2013. ápr. 24. 13:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Első gyerek fél év után, második a legelső hónapban összejött.
2013. ápr. 24. 13:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Első és második a legelső hónapban, a 3. babánk csak a második hónapban sikerült.
2013. ápr. 24. 13:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Első 3 év után, második az első hónapban. :)
2013. ápr. 24. 13:48
 5/14 anonim ***** válasza:

lányom 2. hónapra sikerült, a tesóra 10 hónapot vártunk!

11+4 hkm

2013. ápr. 24. 13:49
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából mi az első gyermekünknél azon kevesek közé tartoztunk, akiknek első alkalomra "összejött" a baba.

Most a másodikon dolgozunk, igaz még ez lesz a 4. hónap, de már elmentem kérni hormonvizsgálatot és minden mást. Nem szeretném a felesleges "köröket" futni, hogyha esetleg beteg lennék.

Mármint, jobb, ha előbb tudom, hogy gond van, mint hogy 1 év után derüljön ki.

Vezetem a görbéket, de nekem sosem egyforma egyik hónap sem.

2013. ápr. 24. 13:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Én 2 hónapig vezettem a hőmet, a 2.-ba összejött, akkor már 8 hónapja próbálkoztunk. Januári katasztrófa volt, azt mondtam ha február is ilyen akkor megyek dokihoz, legalább van mit az orra alá dugni. De nem kellett szerencsére! :D

Kitartás! Nincs semmi gond! 4 hónap még nem olyan sok! mikor szülted az elsőt? Lehet hogy még nem állt helyre a hormon háztartásod!

5-ös

2013. ápr. 24. 14:03
 8/14 A kérdező kommentje:

21 hónapos a lányom.

Persze, még nem próbálkozunk olyan régóta, ráadásul másoknak évekig tart az első gyermeket is "összehozni", de azért olyan jó lenne, ha már lenne .. :))

2013. ápr. 24. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom 8 hós volt mikor próbálkozni kezdtünk! Volt egy baba, de ő nem maradt meg. 18 hós volt a leányzó mire sikerült a tesó!

Vitaminokat szedsz? Valamit?

5 ös

2013. ápr. 24. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Első baba második hónapban. Második azonnal, de ő nem sikerült, az utána következő is azonnal sikerült:)
2013. ápr. 24. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!