Mivel hatottatok a Párotokra, hogy a nem várt többedik gyermek is megszülessen? Nagy vita volt? Mikor békélt meg a gondolattal-már ha megbékélt? Akinek erős kapcsolata volt a Párjával, az megromlott ezért?
Az én Párom már nagyon,nagyon,nagyon,nagyon ...nem akarja, van 3 lányunk,az anyagiak is eléggé nyomasztóak- még durván 1,5 évig.
A legkisebb lányunk is csak jövőhéten lesz 9 hónapos,viszont a kinőtt ruháit- amit fél éves koráig nőtt ki- már oda adtuk olyanoknak,akiknek szükségük van rá.
Képtelen lennék abortuszra menni,ha nem lesz spontán a 7. héten (a nem tervezett terhességek ugyan is a 7. héten spontánnal végződtek)
Tudom, késő bánat ebgondolat, de miért nem védekeztek? Vagy amellett lettél terhes?
Én úgy vagyok vele, ha nagyon nem akarja a másik fél, nem szabad reszkírozni. Nem robbantanám szét a már meglévő családomat. Ha igazán szeret a párod nyilván nem hagyna el, de megromlana szerintem a kapcsolat valamennyire. Jól gondold át mit kockáztatnátok, minden lehetőségen menjetek szépen végig.
Remélem olyan döntés születik, amit egyikőtök sem fog megbánni, mert egyiket sem lehet akkor már visszacsinálni.
Nem az a lényeg,hogy hogy fogant meg,a lényeg,hogy megfogant....
Bár mind eddig kitartottunk jóban-rosszban egymás mellett,nagyon nagy galibákban is,amikor más már rég elhagyta volna,akkor is ott voltam Vele,ott voltam Neki. Sokszor hoz rossz döntéseket,amik bizony az amúgy is sovány kasszát fogyasztja, de minden ilyen "baki" felett képes vagyok szemet hunyni. Ezek után is félek,hogy ez a baba éket ver kettőnk közzé. De nem szeretném ezt a babát eldobni magamtól,képtelen lennék rá,noha a józan eszem- az anyagiak miatt- azt mondja,hogy azt kell tennem.
Szeretném vita nélkül rábeszélni a negyedikre,még akkor is,ha Ő is lány lenne... de nem tudom,milyen érveket hozhatnék fel? Ész érveket,és nem azt,hogy ahol háromnak jut,ott kettőnek is,mert ezzel nem fogom tudni meggyőzni.
Ha Valaki tud bármilyen hasznos tanáccsal szolgálni,azt szívesen olvasom!
Nem akarom elvetetni,a körülmények ellenére sem,de a Páromat sem szeretném elveszíteni ezért,semmilyen formában!
Jó ötlet lehet az anyagiakban érv ként ,ha azt mondom,hogy Ő mehet majd a kicsivel gyes-re, a munkahelyével meg lehet beszélni,hogy 6 órában legyen papíron,én meg kaphatnám a lassan 9 hónaposomra a gyedet,gyest? Más anyagi nem jut eszembe- Szerintetek ez megvalósítható?
Sajna egy családban csak egy ellátást lehet igényelni, két gyes-t nem fogsz kapni, a nagyobb után elveszik.
Ha esetleg külön költöztök papiron akkor esetleg,de ezt ha a polg.hiv megszimatolja jelenti a MÁK-nak é vissza kell fizetni az illetéktelnül kifizetett gyest.
Én azt mondom, ha megtutok neki(k) mindent adni, és később fogjátok tudni támogatni is mind a négyet(továbbtanulás, főiskola,albérlet, tandíj, lakásvásárlás) akkor vállaljátok, ha nem,akkor inkább próbálj mindent megadni a meglévő háromnak és szétszakadt szivvel ugyan, de búcsúzz el a 7 hetestől.
Hosszútávon ez lesz a legjobb a meglévő gyermekeidnek.
Szomorú, de ez van.
Ésszel gondolkozz most ne szívvel, mert később, mikor nagyok lesznek igazán keserű lesz azt mondani, hogy nincs, és ha mód van rá válasszatok megbizható fogamzásgátlót.
Ha esetleg valamiben tudok segiteni, irhatsz privit is egy 4 gyerekes szülésznő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!