Volt itt már valaki aki abortuszon esett át, mert a férje
nem akarta a 3. gyereket?
Figyelt kérdés
Utána meg mérhetetlen büntudata volt , és nem birta feldolgozni , hogy a kis pocaklakó már nincs vele? És eltelik pár hónap és mégis bevállalnak egy ujabb gyereket., mert különben lelki beteg lesz?
2009. szept. 25. 12:51
1/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem ,mert mi pont ebben a cipőben járunk. Én meg akartam tartani, hamár igy véletlenül becsuszott, de a férjem hallani sem akart róla. Nagyon kikészültem utána, azt az ürességet amit az abortusz után éreztem , azt megfogalmazni se lehet. Majd meghalltam a bánattól. Sirtam rittam, erre meg a férjem azt mondta, hogy ha csak ugy tudok kilábalni ebből a lelki betegségből, hogy legyen egy 3. gyerekem, akkor legyen. És most próbálkozunk. Csak ezt mért nem tudta, még akkor mondani, hogy volt szive hozzá , hogy elvetessük. Amúgy 8 hetes voltam mikor elvették tőllem az én picikémet.
2009. szept. 25. 12:59
2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta a dokim, hogy az abortuszon átesettek 30%-a szeretne ujra teherbe esni, mert képtelenek feldolgozni, azt hogy elvetették a kisbabájukat.
2009. szept. 25. 13:02
3/7 anonim válasza:
Biztosan szörnyen érzed magad. Valószínűleg erélyesebben kellett volna ragaszkodnod a babához annak idején, a férfiak szerintem teljesen másképpen fogják fel az egész dolgot, mint a nők (minthogy nem velük történik).
Az új baba nem az lesz, akit elvesztettél, szerintem ha még nem vagy terhes, gondold át újra. Nem lenne igazán tisztességes "kárpótlást" várni tőle, ha világra hozod, akkor azért tedd, mert akarod, ne bűntudatból. Nem hiszem, hogy ez a megoldás, főleg, hogy a férjed valószínűleg nem véletlenül nem akarta már a harmadik babát. Legyél inkább nagyon jó anyukája a két meglévő csemetének!
2009. szept. 25. 15:56
4/7 anonim válasza:
Hajjaj ne de kérem!Játszadozik egy gyerek életével?Pedig van már neki kettő!!!Ezt el sem tudom hinni,elképzelni meg nem is akarom!
2009. szept. 29. 15:11
5/7 anonim válasza:
Tudod, ha én terhes leszek egyszer a 3. gyerekemmel és a párom azt mondja, hogy nem kell, akkor mehet a háztól!!!!
2009. szept. 29. 16:36
6/7 anonim válasza:
Én nem voltam így, úgyhogy a kérdésre nem tudok válaszolni! DE: ha összejön a baba, és lecsitul az életetek, akkor gratulálok! Ha összejön a baba, de mégsem nyugszol meg lelkileg, akkor az lesz a vége, hogy ott maradsz 3 gyerekkel, apa nélkül.
Nekem a kapcsolat végét jelentette volna, ha így teszt velem a férjem.
Sajnálom. :( De úgy érzem, itt már csak rossz döntés van.
2009. szept. 29. 21:29
7/7 anonim válasza:
15:11-es vagyok!Azért a gyermekvállalás nem úgy megy,hogy: "NA jól van...ha te annyira akarod!" Ez csúnya dolog!Gondolom a másik 2 nem így jött össze...mert normális ember nem így vállal gyereket!Kérdezd meg tőle,hogy miért nem szerette volna a 3. babát!Lehet,hogy megtudsz egy s mát!lehet olyan indoka vagy kétsége van!Segíthetsz legyőzni ezeket vagy lehet ha tudnád te sem akarnál újra 3.-at!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!