Nektek hány napos a luteális fázisotok?
Figyelt kérdés
Én eddig azt hittem nekem is 14 nap, de ez megdőlni látszik.
Ebben a hónapban voltam ultrahangon és kb a 14. napon volt ovu, mert a 13-on a tüsző még 19 mm volt.És ma, a 26. napon megjött. Tehát 12 nap telt el azóta.
Hőmérőzni nem szoktam.
Akkor ez a 12. nap hosszúságú luteális szakasz állandó vagy változhat?
2013. ápr. 21. 09:47
1/3 anonim válasza:
Nekem mindig 11-12 napos a luteális fázisom, és semmi baj nincs ezzel, hiszen van már egy másfél éves kisfiam :)
2/3 anonim válasza:
10-16 nap között mozog nekem. Igaz, most szoptatok. De koránt sem vagyunk svájci órák, nem mindig pont ugyanannyi az.
12-16 nap között mozog átlagosan.
3/3 anonim válasza:
Pont ez a kérdés izgat engem is! Mostanában 26 naposak a ciklusaim ,eddíg 28 naposak voltak.Kíváncsi voltam,hogy akkor most a 12. napon van-e peteérésem,szóval csináltam egy tesztet,de negatív lett.Másnap lett pozitív és ma vagyok a 14. ciklusnapomon , ma is nézek egyet.Úgy látszik nem 14 nap a luteális fázisom nekem semde ugyanúgy a 14. napon van peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!