Nagyon rövid,23-25 napos ciklusok mire utalnak?
Figyelt kérdés
Pco- m nincs, viszont enyhe IR-em igen. A progeszteronom kevés, ennyit tudtunk egyenlőre.
Spontán -szerintem- nincs tüöszőrepim, a stimura viszont jól reagálok. Ez a rövid luteális -vagy milyen fázis?
Így spontán abszolult esélytelen a baba?
2012. nov. 3. 11:50
1/2 anonim válasza:
Az alacsony progeszteron okozhatja. A progeszteron felelős azért, hogy az ovu után kb. 14 napig nem jön meg a vérzés. Ha a progiszint lecsökken, akkor megjön.
Értelem szerűen ha nincs elég progeszteronod, akkor már hamarabb lecsökken a szintje, hamarabb jön meg.
Ha tényleg ez áll fenn, akkor progeszteronpótlás kell.
2/2 anonim válasza:
Nekem 25-26 napos cikulusaim voltak a terhesség előtt. Ez azért volt, mert nekem a peteérés nem félidőnél, hanem hamarabb van. Könnyen terhes lettem így is. Most 17 hónapos a kisfiam és mióta újra van mensim kb 24-25 naposra csökkent a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!