Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 25-26 napos...

Szerintetek 25-26 napos ciklussal teherbe lehet esni? A múlt héten voltam dokinál és ő mondta, hogy túl rövid a ciklusom ahhoz, hogy összejöjjön! Kicsit megijedtem.

Figyelt kérdés
Írjátok meg ki milyen ciklushossz mellett lett terhes!
2011. márc. 26. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Amikor a fiam megfogant 26 naposak voltak a ciklusaim.

A barátnőmnek átlag 22. nemsokára születik a babája.

Szerintem keress másik orvost!!!

2011. márc. 26. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
25 napos ciklussal estem teherbe 36 vagyok
2011. márc. 26. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyémek is 26 naposak és terhes lettem...
2011. márc. 26. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
24 napos volt,2. hónapban sikerült.Most 9 hónapos a fiam.Ja,és hátrahajló méhem van.:)
2011. márc. 26. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
A ciklus hossza nem számít csak hogy legyen peteérésed.Én 28napos ciklussal estem teherbe.Nem rövid a te ciklusod!
2011. márc. 26. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szülésem óta 26 napos ciklusai vannak.De még sose mondta a dokim,hogy ez rövid.
2011. márc. 26. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

25-26naposak a ciklusaim, sot volt mar 24 meg akar 27 is, es elsore teherbe estem a lanyommal. Nagyon konnyen teherbe esek. Menzi utolso napjan (ciklus 5.napjan)tortent egyuttletbol is teherbe estem, mert masnap lett egy jo kis spontan peteeresem orgazmus hatasara ,csak nem maradt meg a baba.

Ilyen butasagot, hogy ilyen ciklusnal nem lehet teherbe esni.... En mar attol teherbe esnek, ha a parom csak mellem ulne es nem nyulnank egymashoz. :D :D

2011. márc. 26. 23:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy ilyeneket írtattok! Nekem már van egy kisfiam és ő elsőre összejött, bár nem ilyen 25 napos ciklussal! A régi dokim pedig a hátrahajló méhem miatt aggódott és mégis egészséges gyerekem született. Köszi csajok a válaszokat!!!
2011. márc. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!