Mire utalhat hogy mindig 1-2 napos pecsételés után jön meg a menzeszem? Ráadásul 22-24 naposak a ciklusaim.
4 hónapja kenek napi reggel-este a 12-26. (vagy amíg megjön) progeszteron krémet. Lehet köze a kettőnek egymáshoz? Endokrinológus ajánlotta.
Ráadásul a tüszőrepimet a 12-13. nap között szoktam érezni.
Nem, ez elég bonyolult. Tini korom óta szedettek velem fogamzásgátlót hormonproblémák miatt.
Most hogy babát akartunk, abbahagytam fél évvel a próbálkozás előtt, de ösze- vissza véreztem. Sokáig azt mondta az orvosom hogy ez a gyógyszer utóhatása, majd amikor meguntam hogy nem csinál semmit, dokit váltottam. Kiderült hogy méhszájsebem van, az vérzik, a sokéves fogzásgátló pedig megette a nyálkahártyám. Fogalmam sem volt hogy mikor mensizek, mert akkor alig véreztem, a sebem viszont nagyon vérzett.
Az endokrinológusnál lett megműtve, és azóta kenem a krémet. De sűrűn van stimulációm is. Szóval azt sem tudom milyen hosszú egy normális ciklusom.
Most épp a férjem vizsgálják, így nincs stimu pár hónapja, ezek a ciklusok rövidek.
Megvárom hogy mit mond a jövő héten az andrológus, és akkor akarok visszamenni az én orvosomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!