9 napos a luteális szakaszom. Mit tudok tenni, hogy kitoljam?
Már hónapok óta próbálkozunk a babával, eddig csak folsavat és vitaminokat szedtem, de az utolsó ciklusomtól elkezdtem mérni a hőmet is.
Megvolt a peteérésem a 16. napon, majd rá 9 napra (azaz ma) megint megjött... :( Teljesen el vagyok már keseredve, mindig 24-28 naposak a ciklusaim, ezek szerint korábban is ez lehetett a probléma.
Szerintetek kezdjek el barátcserje kapszulát szedni? Vagy inkább menjek el orvoshoz, és vele írassak fel valamit? Van esetleg valami más tippetek, amivel kicsit kitolhatnám a ciklusaimat, vagy előbbre hozhatnám az ovut? Tanácstalan vagyok... Köszi a válaszokat.
Ezzel menj orvoshoz. Mert így ha sikerül is a baba, jó eséllyel elvetélsz.
Kell progeszteron pótlás.
Nekem hosszú ciklussal volt rövid a luteális fázisom.
50 napra jött meg és szintén 9-10 nap volt a peteérés utáni időszakom.
Cickafark+palást fű teát ittam.
2. teás hónapban terhes lettem gyönyörű 30 napos ciklussal.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem mégiscsak el fogok menni ezzel orvoshoz... Jó lenne minél előbb kezdeni velem valamit, az orvos talán biztosabban kideríti, hogy mitől lehet, vagy hogy mit kellene csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!