Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napos késésnél már ki...

5 napos késésnél már ki kellett volna mutatnia a tesztnek ha baba van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy pár hónapja döntöttünk úgy,hogy jöhet a baba.Átlag 30-33 naposak a ciklusaim,de ma már 5. napja,hogy késik.Én meg akartam várni az egy hetes késést,de a párom mondta,ha van bent valaki akkor már biztosan mutatja a teszt.Így ma reggel teszteltem.Hát negatív lett....Pedig úgy éreztem,hogy sikerült.Volt pár érdekes tünet,ami nem megszokott nálam (nem beszéltem be magamnak). Szerintetek?

2012. júl. 11. 07:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem kilenc napja késett mire pozitív lett a teszt. Én éreztem, de amíg nem lett két csíkos, nem hittem el.
2012. júl. 11. 07:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha később történt a peteérés, lehet, hogy nem mutatja.:)Ha nem jön meg pár nap múlva ismételd meg a tesztet.Egyébként rendszeres ciklus mellett, ha a peteérés a 14-15-16. napon volt, már ki kellene mutatnia.De számos eset van, hogy csak idővel mutatja ki..:)Ismételj!Nekem személy szerint a 11 napon már kimutatta.És erősen!Drukkolok neked.:)
2012. júl. 11. 07:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak 14 napos késésnél mutatta,nem tudom miért,pedig szinte az első pillanattól hánytam:)
2012. júl. 11. 07:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Mivel nem biztos, hogy a félidöben lettél terhes, hanem elöfordulhat bármikor, akár közvetlen a (várható) menzesz elötti napon is, és a teszt kb 10-14 napja történt megtermékenyitést tud csak kimutatni, ezért könnyen lehet, hogy jóval késöbb lesz pozitiv.
2012. júl. 11. 07:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Akkor még reménykedhetek egy kicsit :)

Utolsó válaszolóról jutott eszembe,hogy az esedékes mensi előtt egy héttel is volt aktus és olyan érzésem van,hogy lehet,hogy abból lesz valami.Nagyon nagyon jó volt,de közben akkorát szúrt a petefészkemnél,hogy akkor arra gondoltam,hogy mi van ha ez egy spontán peteérés és mondta a párom is utána,hogy lehet,hogy ebből lesz valami :) Persze ez nem jelenti azt,hogy biztos,hogy akkor sikerült csak jó belegondolni egy kicsit.Remélem érthető volt,amit itt összeirkáltam :D Köszönöm még egyszer mindenkinek!

2012. júl. 11. 08:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem,hogy jaj biztos csak bebeszélem magamnak kisebb tüneteim voltak,de gondoltam nem sikerülhetet egyből ilyen hamar a baba hihetetlen lenne :)Elkezdtük a baba dolgot és abban a hónapban teherbe is estem:)))Nekem késés után a 7 -ik napon nega lett,a 9-dik napon szép pozi...Ne add fel,sok sikert kívánok nektek:))

6hkm

2012. júl. 11. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért majd irj, hogy sikerült-e, addig is drukkolok!
2012. júl. 11. 11:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg és remélem,hogy nem is fog.Legközelebb hétvégén fogok tesztelni,nehéz lesz,de ki fogom bírni :D Azért a biztonság kedvéért kértem egy időpontot a nőgyógyásztól.Hétfőn 10-re megyek.Megírom majd,hogy mi a helyzet.Köszönöm mindenkinek!!! :)
2012. júl. 12. 13:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos ma reggel megjött 9 nap késés után :( .

Ma reggel akartam tesztelni,de már nem kell.

2012. júl. 15. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,de ne add fel!!!Kitartást és mihamarabbi babázós napokat kívánok neked!:)
2012. júl. 15. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!