14-15 napos szokott lenni a luteális szakaszom. Az lehet, hogy most rövidebb a menszim? Clostis hónapom van (a 3. ), de eddig mindig 28 napra jött meg, most lehet reménykednem?
szerintem ez tuti babás görbe!!!! de jó. majd írj ha tesztelsz. mikor tesztelsz?
1 éves kisfiú anyuja és 19 hetes terhes :) én szorítok neked!!
megint én vagyok, az első. én már tesztelnék. a peteérés óta eltelt a 10 nap amikor a leghamarabb kimutatná, rajta. én tesztelnék ha lenne otthon tesztem a helyedben.
a legjobbakat.
Köszi a gyors válaszod. Holnap szerintem még nem tesztelek, aztán elmegyünk hétfőn reggel nyaralni, de ha hazajöttünk megírom mi a helyzet. Másfél éve próbálkozunk!
Az természetes, ha görcsölgetek?
igen! én az elsővel görcsölgettem rendesen, azt hittem megjön, még tampont is tettem fel és vettem be 2-3 szem fájdalomcsillapítót is úton hazafelé Görögországból..
nem jelent bajt ne félj. szép nyaralást!!!
Mivel ma reggel is fent volt a hőm 37-en, így csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Mondjuk nem valami érzékeny teszt, meg mára nem várom, lehet, hogy korai volt. Ha nem jön meg ma, akkor azért reménykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!