érdemes még reménykednem? Dec elején arra lettem figyelmes, hogy 2 napja kellett volna megjönnie, és nem érzek semmit.
máskor már egy héttel előtte cicim leszakad, derekam, hasam fáj, most semmi. 4 nap késés után egy kicsit fájt a hasam de egyáltalán nem úgy ahogy szokott és megjött. nem volt más mint amilyen szokott csak kicsit tovább tartott és nem fájt úgy ahogy szokott. azóta viszont megjön érzésem van, hiába mult el, a cicim érzékeny mintha most kéne megjönnie és és 2 napja a megjön érzés mellett, mintha izomlázam lenne az alhasamban.
a teszt a késés 3. napján negatív lett, azóta nem csináltam, viszont ezek a cici és has "fájások" felpiszkálták a gondolataimat. érdemes elnézzek dokihoz, ugy is ideje lenne egy éves vizsgálatnak
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:12
Ó... Hát, mit ne mondjak, én sem érteném a helyedben... :S Ha jól értem, akkor dec. elején kellett volna megjönnie, aminek már ugye több hete. Ha ezt vesszük alapul, akkor tényleg "ordítania" kellett volna tesztnek, de mint írod, régi. Viszont ha tényleg terhes vagy, akkor azt már a dokinak is látnia kellett volna, vagy uh-gal meg sem vizsgált? Én azt hiszem, hogy vennék egy új tesztet és azt megnézném. Ha negatív, akkor marad a gyulladáscsökkentő, ha kétes, vagy pozitív, akkor másik doki.
Azért még szurkolok, hogy mégis baba legyen.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!