Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » érdemes még reménykednem? Dec...

érdemes még reménykednem? Dec elején arra lettem figyelmes, hogy 2 napja kellett volna megjönnie, és nem érzek semmit.

Figyelt kérdés

máskor már egy héttel előtte cicim leszakad, derekam, hasam fáj, most semmi. 4 nap késés után egy kicsit fájt a hasam de egyáltalán nem úgy ahogy szokott és megjött. nem volt más mint amilyen szokott csak kicsit tovább tartott és nem fájt úgy ahogy szokott. azóta viszont megjön érzésem van, hiába mult el, a cicim érzékeny mintha most kéne megjönnie és és 2 napja a megjön érzés mellett, mintha izomlázam lenne az alhasamban.

a teszt a késés 3. napján negatív lett, azóta nem csináltam, viszont ezek a cici és has "fájások" felpiszkálták a gondolataimat. érdemes elnézzek dokihoz, ugy is ideje lenne egy éves vizsgálatnak

2010. dec. 25. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
voltál dokinál???
2010. dec. 29. 23:41
 12/14 A kérdező kommentje:

igen voltam. szerencsére semmilyen felfázásom nincsen, még jó hogy nem kezdtem el feleslegesen tömködni magam gyulladáscsökkentővel. babám ugyan nincsen, de rendesen meg lettem vizsgálva, ha már ott voltam rákszűrést is végzett, normál uh, mutatott, mondott végig mindent. úgy érzem találtam egy normális dokit. még laborba is elküldött, meg helyben még egy pisis tesztet is csinált, hogy nehogy méhen kívűli terhesség legyen. viszont amit látott az egy p.é előtt egy héttel 18 mm-es tüsző az egyik petezsákomban. valószínű előbb fog megrepedni, mivel már szép nagy, és ott van jobb oldalt. mondta hogy ez feszíthet, érezhetem, még akkor lehet egy éles fájdalom amikor elreped.

szóval csak annyit tanácsolt, hogy szeressem apát és ha nagyon zavar akkor írt fel fájdalomcsillapítót. mondtam hogy annyira nem fáj, csak nem értettem és nem tudtam hova tenni.

elküldött még ciciuh-ra is, mondta ha babát szeretnék az nem árt, bár ő csak 25 fölött szokott, de az az egy év már mindegy:D ha megjön akkor fel kell hívjam időpontot kérni és visszamenni egy kontrollra, ha meg nem jön meg akkor januárban szeretne jó hírt közölni velem:D nagyon kedves, aranyos pozitív kisugárzású doktor!

2010. dec. 30. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:

:) Egyrészt sajnálom, hogy nincs MÉG baba, de annak örülök, hogy sikerült egy rendes dokit kifognod! Ez már egy fél siker!!! No, meg a tüsző sem utolsó... Nagyon remélem, hogy januárban tényleg arról írsz majd, hogy sikerült a baba!!!!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Neked!!!

2010. dec. 30. 13:04
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen én is mindenkinek boldog új évet kívánok és hogy sok-sok-sok pozitív tesztet hozzon a 2011-es év!
2010. dec. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!