22-23 napos ciklushosszokkal leírnátok a teherbeesésetek történetét?
Az orvosom szerint ezzel a ciklushosszal még pont van remény spontán is teherbe esni, ettől függetlenül folynak a kivizsgálások.
Az érdekelne, hogy ki mennyi idő próbálkozás után esett spontán teherbe?
Mikor vette észre a jeleket?
Nekem nem ennyire rövid, de mindig is rövid ciklusaim voltak. Átlag 24-25 naposak.
Évekig szedtem fogamzásgátlót, majd babát szerettünk volna, így abbahagytam. A ciklusom a gyógyszer abbahagyása után szintén maradt ilyen rövid, de bő fél év alatt simán összejött a baba.
Ami először feltűnt ugye, hogy lementek a napok, már a 28. nap is, de még mindig nem jött meg. Aztán a 32. napon csináltam a tesztet, ami már délutáni vizeletből erős pozitív lett. Mivel amióta menstruáltam, azóta egyszer volt hogy csak a 31. napon jött meg, ezért vártam annyi napot a teszteléssel.
Illetve mindig is a vérzés kezdetének napját megelőző 1-másfél hétben már fájtak a melleim és mikor terhes lettem, akkor meg a mellfájdalom akkor jelentkezett, amikor már meg kellett volna jönnie és jobban fájtak, mint előtte.
Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy akkor összejött. És tényleg.:)
Egy év. Teljesen rendszertelen ciklussal. Sem ovulációt nem teszteltem, sem semmi. Nem paráztam rá, szerintem ennyi.
Ja jónás naptárat tudom ajánlani. Szerintem nálam az játszott. Mind a két gyerekem ugyanabban a hónapban született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!