3 napja késik, teszt negatív, rendszeres,32 napos ciklusok. Reménykedhetek még?
nekem már 1 nap késés után erős pozitív lett a teszt. szerintem kéne mutatnia, ha terhes vagy. de a remény hal meg utoljára!!! ha még néhány napot késik, tesztelj újra!
Szorítok! :)
Szia!
Ha reggeli első vizeletből teszteltél, akkor ki kellett volna mutatnia 3 napos késésnél, de hallottam már olyat, hogy az x-epil sokaknak elég halvány volt, és akkor lehet, hogy még nem mutatja ki nálad. Meg hallottam olyat is, hogy viszonylag sokáig nem mutatta ki a teszt a terhességet. Esetleg lehet, hogy később fogant meg a baba, vagy lassan emelkedik a hcg (ami nem túl jó, de nem feltétlen van belőle gond).
Egyszóval lehet, de azért elég kicsi az esély szerintem. De úgy legyen! :) Majd ha meglesz a végeredmény írd meg! Drukkolok! :)
Nem tudom, mennyi az alaphőmérsékleted, így nem tudom, minek számít a 36,7. Amúgy peteérés után mindig megemelkedik, és a következő mensesig úgy is marad. Szóval lehet, hogy csak 8-9 napja volt peteérésed, és akkor még a teszt néhány napig nem fog mutatni semmit, ha össze is jött! De ha úgy érted, hogy a megemelkedetthez képest emelkedik tovább, akkor szerintem lassan a tesztnek is ki kell mutatnia, hogy babás vagy!
Drukkolok!!! Írd majd meg, mi lett az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!