Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik, teszt negatív,...

3 napja késik, teszt negatív, rendszeres,32 napos ciklusok. Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
Nem fâj semmim, mellem sem èrzékeny. X-epil tesztet használtam.
2013. márc. 3. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekem már 1 nap késés után erős pozitív lett a teszt. szerintem kéne mutatnia, ha terhes vagy. de a remény hal meg utoljára!!! ha még néhány napot késik, tesztelj újra!

Szorítok! :)

2013. márc. 3. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak 1 hetes késés után mutatta ki, előbb nem,szóval még nincs minden veszve.
2013. márc. 3. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha reggeli első vizeletből teszteltél, akkor ki kellett volna mutatnia 3 napos késésnél, de hallottam már olyat, hogy az x-epil sokaknak elég halvány volt, és akkor lehet, hogy még nem mutatja ki nálad. Meg hallottam olyat is, hogy viszonylag sokáig nem mutatta ki a teszt a terhességet. Esetleg lehet, hogy később fogant meg a baba, vagy lassan emelkedik a hcg (ami nem túl jó, de nem feltétlen van belőle gond).

Egyszóval lehet, de azért elég kicsi az esély szerintem. De úgy legyen! :) Majd ha meglesz a végeredmény írd meg! Drukkolok! :)

2013. márc. 3. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 31 napos ciklussal már a nemvárt előtt 3 nappal pozitív volt a teszt.
2013. márc. 3. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem most már 6 napja késik, és még mindig nem olyan erős a tesztcsík, mint a kontroll ezen a teszten ...de másfajtán ,már nemvárt előtt két nappal is egyértelmű 2. csík volt...próbálj másfajta tesztet! Clerblue compact, facelle, medi-lab, corax én ezeket használtam ;)
2013. márc. 3. 21:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Veszek egy másik fajtát, de kérek időpontot az orvoshoz. Majd jelentkezek!
2013. márc. 4. 00:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Mèg annyit, hogy a hőm kb 7-8 napja emelkedik, utolsó 2 reggel 36,7.
2013. márc. 4. 00:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Na csináltál még tesztet? :) Én szurkolok!
2013. márc. 4. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi az alaphőmérsékleted, így nem tudom, minek számít a 36,7. Amúgy peteérés után mindig megemelkedik, és a következő mensesig úgy is marad. Szóval lehet, hogy csak 8-9 napja volt peteérésed, és akkor még a teszt néhány napig nem fog mutatni semmit, ha össze is jött! De ha úgy érted, hogy a megemelkedetthez képest emelkedik tovább, akkor szerintem lassan a tesztnek is ki kell mutatnia, hogy babás vagy!

Drukkolok!!! Írd majd meg, mi lett az eredmény!

2013. márc. 4. 12:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Reggel fogok, nagyon izgulok... Megìrom.
2013. márc. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!