Ma kelett volna megjönnie a nem vártnak, ha sikerült a bébi miért nem mutat2 csíkot a teszt? MA lennék 15 napos terhes számításaim szerint. Korán csináltam a tesztet?
Azért nem mutat 2 csíkot, mert nem vagy terhes.
Azt hittem, ez logikus...
Nem volt korai, mindenkinél lehet egy kicsit másképp. Az sem törvényszerű, hogy csak a peteérés időpontjában esel teherbe (van spontán tüszőrepedés, pl.: az orgazmus hatására).
tudom nehéz ilyenkor türelmesnek lenni, de valahogy meg kéne próbálj még várni kicsit, mondjuk 1-2 napot, utána reggeli első vizeletből tesztelj (csak ne Predictor early-t vegyél, azt nagyon sokan szidják és nekem is volt vele negatív tapasztalatom)!
Az, hogy ha nem jön meg mindenképp jó jel!
Gondolj erre!
Én szurkolok!
Szeptemberben spontán vetélésem volt 52 napot késett a menszeszem és akkor se mutatta kia teszt.X-epil 2 Baby teszt és Clearblue compact terhességi tesztet használtam, az utóbbival hétfőn teszteltem, az X-epillel ma reggel.Méhpeppőt 1 hónapja fogyasztunk mindketten a párommal,Pár hónapja szedek magzatvédő vitamínt.3 hónapig Elevitet szedtem,utána Gravidát kezdtem 1 hónapja.NAgyon szeretnénk bébit augusztustól, szeptemberben spontán vetéltem 1 hónap házasélet tilalom és azóta próbálkozunk.
Annyira örülnék, ha most sikerült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!