Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kelett volna megjönnie a...

Ma kelett volna megjönnie a nem vártnak, ha sikerült a bébi miért nem mutat2 csíkot a teszt? MA lennék 15 napos terhes számításaim szerint. Korán csináltam a tesztet?

Figyelt kérdés
Eddig mindíg fájt a mellem menszesz előtt, most sehol semmi fájdalom ilyen még nem volt.Mikor csináljak tesztet?Nyálkás vagyok, lehet a bébitől?Augusztustól próbálkozunk.

2013. febr. 28. 11:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem gondolok arra, hogy a negatív teszt azt jelentené, hogy nincs bébim, mert szokott késni is a menszeszem, meg a középidő is lehet később volt, mint ahogyan én azt gondoltam.Csak 2 hónapja állt be a normális cikluba amenszeszem 32-33 naposra, előtte 40-42.naposak voltak és a szeptemberi spontán vetélésemkor is 40 körül volt a ciklusom. Reménykedek, hogy augisztus óta végre már sikerült a bébim.HCG-terhességi hormonszint vizsgálatra kértem vérvételi beutalót a körzeti orvosomtól, jövőhéten levetettem a HCG-hormonra a vért és kiderül,hogy van-e bébi vagy nincs, ha addig reményeim szerint nem jön meg.
2013. febr. 28. 20:17
 12/13 A kérdező kommentje:
4 napot késik,de reggeli teszt nem mutatott sajnos bébit.A mellem ma kezdett el fájni.Várhatok bébit így, hogy a teszt nem mutat 2 csíkot?Az együttlét után 7-8. napon beágyazódásos vérzésem volt,azért reménykedek, hogy bébi sikerülhetett.Mikor teszteljek?
2013. márc. 3. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Sztem várj, ha nincs semmi panaszod, míg késik egy hetet. Ha akkor is negatívat tesztelsz, menj dokihoz.

Vagy így vagy úgy, de ő tuti pontot tesz a végére.

2013. márc. 3. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!