A ciklus 27. napján negatív teszt. Van okom elkeseredni? 30 napos ciklusaim vannak.
Figyelt kérdés
Már túl vagyok azon a ponton, amikor még hat a "ne görcsölj rá, ne tesztelgess folyton" szöveg. Állatira görcsölök a témán, nagyon szeretném, ha sikerülne, mert nekem sose sikerül semmi.2013. febr. 1. 18:01
1/7 anonim válasza:
Nekem 31-32 napos ciklusaim vannak. A mensi késése utáni 4. napon lett pozitív a tesztem.
Most már 2 éves amúgy, és itt rohangál. :)
Szóval még nem adnám fel, inkább megvárnám, hogy késik-e és ha igen, akkor újra tesztelnék.
2/7 anonim válasza:
Szerintem korai volt a teszt. Nekem a nemvárt napján is csak nagyon halvány volt, de látszódott. Szerintem várd meg, míg nem jön meg, és utána is lehet még negatív pár napig. Ne add fel!
3/7 frászkarikaborsó válasza:
Nagyon korán teszteltél! És a hozzáállásod sem túl pozitív... "nekem sose sikerül semmi" - ha ezt gondolod tényleg nem fog sikerülni. Kicsit több önbizalmat! Akkor is ha nehéz.
4/7 A kérdező kommentje:
De hát ez az igazság, hiába is állnék másképp hozzá. A hozzáállás semmit nem jelent. Tapasztalatból mondom. Amikor fülig ért a szám a boldogságtól, akkor se jött össze. amikor magamra erőltettem a vigyort a pozitív hozáállás jegyében, akkor rosszul éreztem magam. Szóval ez nettó hülyeség. Ha szervi oka van a sikertelenségnek, akkor meg pláne.
2013. febr. 1. 18:34
5/7 szeretnenk válasza:
Szia kerdezo, mi lett azota?? En is ma vagyok a 27.ciklusi napomon , 30 naposak a ciklusaim es negativ a tesztem... nagyon elvagyok keseredve
Remelem neked azota lett pozitiv!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi se történt.
2013. nov. 4. 19:43
7/7 szeretnenk válasza:
ok koszonom, majd tortenik egyszer valami....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!