Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Székesfehérvári lombik program...

Székesfehérvári lombik programosok titeket táppénzre vett a háziorvos a beültetés után?

Figyelt kérdés
Hétfőn lesz a beültetés és én még szeretnék 2 hétig itthon lenni, hogy biztos legyen a siker, mert a munkahelyem elég stresszes és már elvesztettem 2011-ben egy babát. Ma voltam a háziorvosnál, de eléggé arra hajazott, hogy csak akkor ha adnak javaslatot rá, hogy maradjak 2 hétig itthon.
2013. ápr. 18. 20:15
 1/5 Babeli Zurzavar ***** válasza:
sogornomet igen, foleg mert javasolt.... ki a dokid?
2013. ápr. 18. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
dr. Martyn Gizella
2013. ápr. 19. 05:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt tervezzük a párommal, hogy majd kérünk TApolcán javaslatot a TAnár úrtól, hogy 2 hétig itthon lehessek.

Remélem adni fog.

2013. ápr. 19. 05:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, lombiknál a beültetés napjától a terhesség végéig jogosult vagy a táppénzre. Biztos adnak valami papírt, ha megkéred őket. Ha meg nem, nyugodtan állj ki magadért, a Te babád, a Te életed. Utálom ha egy háziorvos túljátssza a szerepét. Engem szó nélkül kiírt 3 hétre, és az egyéb vizsgálatok napjaira is ad "igazolást".
2013. ápr. 19. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is Tapolcára járok, adnak egy Orvosi értesítést, amiben le van írva, hogy mi történt veled (leszívás, beültetés), és hogy mikor kell tesztelni menni, milyen komplikációk léphetnek fel. Ennek a végén szerepel vastagon szedve, hogy javasolt a betegállományba vétele két hétig. Ettől függetlenül az én háziorvosom is azt mondta, hogy erre nem jár táppénz, de kis beszélgetés után másvalamivel betegállományba vett. Én szerdán megyek tesztelni! Sok sikert!
2013. ápr. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!