Lombikos kismamik, ti mit éreztetek a beültetés után egészen a pozi tesztig?
Nekem az 1. es 3. lombiknal tapadt meg a baba. Az elsot sajnos a 8. heten elvesztettuk, a 3. bol szuletett egy kisfiu, aki most 2 eves.
Az elsonel tulstimum volt, igy nagyon fajt a hasam, de egyeb nem nagyon volt, talan csak annyi, hogy a vervetel elott 2 nappal mensis erzeseim voltak, azt hittem mindjart megjon, csinaltam egy tesztet, ami mar halvany pozi lett. Akkor voltam s leszivas utani 12. napon.
A 3. beultinel a leszival utani 6. napon este elkezdett szurkalni a hasam, elmentem aludni, reggelre mar a mellem is feszult 2 oldalt. Utana is ereztem vegig a hasam, a mellfeszules meg neha elmult, neha visszatert. Meg is ilyedtem, amikor par oraig nem fajt. Leszivas utan 11 nappal halvany pozi lett a teszt.
Most tesoprojectelunk, az elozo (4.)sajnos nem sikerult, ott semmi tunetem nem volt, ugyanugy, mint a 2. nal. Most viszont megint erzem a tuneteket, remelem jot jelent, most vagyok a beultetes utani 5 napon es 2 napja erzem oket.
Szombaton tesztelek:)
Te hol tartasz?
Szoritok!
Én 5 napos embriókat kaptam vissza. A beültetés utáni másnap egész nap fájt a méhem és szurkált két ponton is. Gondoltam, hogy ott kezdenek majd beágyazódni a kicsik.
Másnap is ugyanezt éreztem, enyhe görcsölgetés egész nap, és szurkálódások.
Ezt éreztem még 6 napig. Aztán teszteltem egy halvány pozitívat, nagyon boldog voltam.
Már 6 napja késett a mensim, nagyon bíztam a babákban.
DE a beültetés utáni 6. naptól kezdve elmúlt minden tünet. Néma csend és űr a lelkemben....
Nem éreztem őket. és mint utólag kiderült, a beültetés után 1 héttel megálltak a fejlődésben :(
És megjött 6 nap késéssel :( Nem sikerült :(
Kívánom, hogy neked sokáig fájdogáljon a pocid és babás legyél :)
ötnaposakat kaptam vissza, 8. napon nem reggel, de már halványan pozitív volt a teszt, de nem éreztem semmi különöset. A beültetés után 2 nappal őrületes menstruációs görcseim voltak, ha felálltam. Gondoltam is, hogy megint nem sikerült (2. volt)
A mai napig nincs semmi különös tünetem, max annyi, hogy ha leteszem a fejemet, azonnal alszok :)
köszönöm,h írtatok.2. sajnálom:(
Én hétfő délután kaptam vissza őket 3 naposan,de rá pár órára már kezdődőtt a kétoldali késszurkálás másnapra enyhe mensis görcs,mára enyhe mellfájdalom.Furcsa érzés,ez az első olyan lombikom mikor eljutottunk a transzferig.
CsZsanett, az ovitrelle 10.napra ürül ki teljesen. Egy egész ampulla 10 nap alatt ürül, tehát ha eltelt azóta 10 nap, akkor ez a halvány vonal baba lesz!!!!
Szoríííííííííííítok!!! Nekem a 2. lombik sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!