Akinek esetleg sikerület a napokban pozit tesztelni ti éreztétek ezt a megjön érzést napokkal a nemvárt előtt?
Bár nekem nem a napokba sikerült pozit tesztelnem, de én 2-3 nappal a nemvárt előtt éreztem ezt a megjön érzést... :)
Görcsölgetett a hasam, aztán nem jött meg... :)
Olyasmit is éreztem mintha egy mandarin lenne a méhembe és feszülne...
25 hetes kismama
Szia:)
En is igy voltam, ahogyan Te! A nem bart elott mar, 1 es fel hettel ereztem, hogy jaj ne meg fog jonni. Ezt ereztem is a nem vart napjan, aztan csak nem jott meg. Ra 6 napig igy ereztem, hogy minden nap meg fog jonni. :)) 6. Elmaradt mensis napon teszteltem, es meses pozitiv lett a teszt:)
En meg a mai napig neha ugy erzem, van hogy jobban...de mar kezd elmulni, es egyre enyhebben.:)
Van aki a terhesseg vegeig igy erez:))
A doki azt mondta, ha nem nagyon nayon gorcsol, hogy mar kuporgok addig nincsen semmi gond, normalis:)
Nagyon nagyon szoritok neked! Lerdezo, ne erezd magad selejtnek
Jaj utolso vagyok, csak veletlen elkuldtem.
Szoval, kerdezo ne erezd magad selejtnek:) nem vagy az!egeszseges no vagy ugye? Hat akkor?? Szeretkezzetek annyit amennyi belefer:)) sok szerelmeskedes, es gyumolcs lesz a pociban:)
Ha veletlen megjonne, gondolj ugy ra, hogy a kovetkezo honap egy ujjabb esely arra, hogy 3an legyetek:)
De remelem, mar nem fog megjonni:)
10hkm
Sziasztok!
Hajszalpontos 28 napos ciklussal elozo honapban mar a 24. napon elkezdtem barnazni, akkor meg is jott nagy fajdalmakkal. ebben a ciklusban ujra probalkoztunk persze, 10-16 napig egyutt voltunk ket naponta. a 15. naptol bizsergest ereztem a mellbimboimban, gorcsolgett
neha menziszeruen. ez nyilvan a hormonvaltozasnak tudhato be. most szombaton megint elkezdodott a barnazas, gondoltam ennek a ciklusnak annyi. aztan hirtelen abbamardt es halvany vilagosbarna foltok voltak csak. viszont a gorcsok inkabb a hasmenes elotti fajdalmakra hasonlitanak, nem arra a csavaro erzesre. tegnap a 28. napon pozitivat teszteltem 2 teszttel is, 1 10-es, 1 25-ös, ma pedig egy 25-ossel megint. meg mindig alig hiszem el. egyebkent ma kene megjonnie de semmi jele szerencsere:) egyebkent erdekes, mert az anyosom azt mondta a szulesnel neki olyan fajdalmai voltak,mintha menne a hasa es most en is ezt ereztem egy kicsit. a teszttel allitolag erdemes varni a nem vart napjaig, mert elmehet a menzivel sajnos, bar onnantol kezdve h beagyazodott az agyadba mar megerkezik a jel, h nem kell megjonnie, tehat en valahogy ebben annyira nem hiszek. szoval varj meg picit legalabb a nemvart napjaig szerintem, akkor mar szinte biztos eredmenyt kapsz :) drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!