Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek esetleg sikerület a...

Akinek esetleg sikerület a napokban pozit tesztelni ti éreztétek ezt a megjön érzést napokkal a nemvárt előtt?

Figyelt kérdés
11. dpon vagyok és a derekam a hasam görcsöl, mindig nézem megjött-e de még korai is lenne. Nem szokott a derekam fájni. De most... és éjszaka 2 órától fél 5ig kukorékolok, egyszerűen nem tudok aludni. Lehet mensi lesz de nem vagyok benne biztos. Szerintetek? Nektek volt ilyen?
2013. febr. 28. 08:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
nekem érdekes módon csak a nemvárt és a pozi teszt után lett ilyen, addig nem nagyon volt tünet, de azóta sokszor görcsöl a hasam, de már ugye van egy + tesztem, amit amúgy a 11. napon produkáltam:)
2013. febr. 28. 08:33
 2/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked:) Nem tudom hova tenni ezt az érzést meg nem képzelődöm de görcsöl. Azt hittem reggel, hogy megjött de nem.
2013. febr. 28. 08:38
 3/20 anonim válasza:
En is ugyan igy vagyok,alhasi gorcsok,derekfajas,mellfajas.Marcius 5.-re nem varom,de attol tartok hogy ez menses lesz es nem baba.Miota. probalkoztok?Drukkolok!
2013. febr. 28. 09:19
 4/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nekem volt egy missed ab műtétem másfél éve. Azóta próbálkozunk de semmi. Ha most megjön akkor még adok magamnak 3 hónapot, kipróbálom a teázást és az ovutesztet utána pedig leállok mert nem akarom magam gyötörni tovább. Selejtnek érzem magam. És nem értem miért történt velünk, pont velünk, hogy a csoda folytán terhes lettem és nem maradt meg a baba. Ezt nem lehet feldolgozni. Na de bocsi, csak panaszkodom de nagyon igazságtalan, hogy aki nem akar gyereket az rögtön várandós lesz aki meg akar évekbe telik mire sikerül, ha sikerül egyáltalán. Nagyon drukkolok, hogy ne mensi legyen neked sem:)
2013. febr. 28. 09:50
 5/20 anonim ***** válasza:

Bár nekem nem a napokba sikerült pozit tesztelnem, de én 2-3 nappal a nemvárt előtt éreztem ezt a megjön érzést... :)

Görcsölgetett a hasam, aztán nem jött meg... :)

Olyasmit is éreztem mintha egy mandarin lenne a méhembe és feszülne...

25 hetes kismama

2013. febr. 28. 10:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

En is igy voltam, ahogyan Te! A nem bart elott mar, 1 es fel hettel ereztem, hogy jaj ne meg fog jonni. Ezt ereztem is a nem vart napjan, aztan csak nem jott meg. Ra 6 napig igy ereztem, hogy minden nap meg fog jonni. :)) 6. Elmaradt mensis napon teszteltem, es meses pozitiv lett a teszt:)

En meg a mai napig neha ugy erzem, van hogy jobban...de mar kezd elmulni, es egyre enyhebben.:)

Van aki a terhesseg vegeig igy erez:))

A doki azt mondta, ha nem nagyon nayon gorcsol, hogy mar kuporgok addig nincsen semmi gond, normalis:)

Nagyon nagyon szoritok neked! Lerdezo, ne erezd magad selejtnek

2013. febr. 28. 10:22
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj utolso vagyok, csak veletlen elkuldtem.

Szoval, kerdezo ne erezd magad selejtnek:) nem vagy az!egeszseges no vagy ugye? Hat akkor?? Szeretkezzetek annyit amennyi belefer:)) sok szerelmeskedes, es gyumolcs lesz a pociban:)

Ha veletlen megjonne, gondolj ugy ra, hogy a kovetkezo honap egy ujjabb esely arra, hogy 3an legyetek:)

De remelem, mar nem fog megjonni:)

10hkm

2013. febr. 28. 10:24
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hajszalpontos 28 napos ciklussal elozo honapban mar a 24. napon elkezdtem barnazni, akkor meg is jott nagy fajdalmakkal. ebben a ciklusban ujra probalkoztunk persze, 10-16 napig egyutt voltunk ket naponta. a 15. naptol bizsergest ereztem a mellbimboimban, gorcsolgett

neha menziszeruen. ez nyilvan a hormonvaltozasnak tudhato be. most szombaton megint elkezdodott a barnazas, gondoltam ennek a ciklusnak annyi. aztan hirtelen abbamardt es halvany vilagosbarna foltok voltak csak. viszont a gorcsok inkabb a hasmenes elotti fajdalmakra hasonlitanak, nem arra a csavaro erzesre. tegnap a 28. napon pozitivat teszteltem 2 teszttel is, 1 10-es, 1 25-ös, ma pedig egy 25-ossel megint. meg mindig alig hiszem el. egyebkent ma kene megjonnie de semmi jele szerencsere:) egyebkent erdekes, mert az anyosom azt mondta a szulesnel neki olyan fajdalmai voltak,mintha menne a hasa es most en is ezt ereztem egy kicsit. a teszttel allitolag erdemes varni a nem vart napjaig, mert elmehet a menzivel sajnos, bar onnantol kezdve h beagyazodott az agyadba mar megerkezik a jel, h nem kell megjonnie, tehat en valahogy ebben annyira nem hiszek. szoval varj meg picit legalabb a nemvart napjaig szerintem, akkor mar szinte biztos eredmenyt kapsz :) drukkolok!!

2013. febr. 28. 11:28
 9/20 anonim ***** válasza:
ja igen, aludni napok ota nem tudok, a derekam nekem is fajdogal es etvagyam egyenlo a nullaval. nekem eddig kb ezek a tunetek vannak, de ez mkinek mas :)
2013. febr. 28. 11:29
 10/20 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok. Idáig az történt, hogy van egy pici rózsaszín foltom ami lehet mensi lesz de 11 napon még soha nem volt ilyen és 14-16 naposak szoktak lenni a luteális fázisaim. Most betettem tisztaságit és figyelem de még semmi. Igazatok van, ha megjön lesz új hónap és nem adom fel. Remélem azért baba van mert ez most fura érzés. Hát reggelre kiderül talán pedig március 3-ra nem várom.
2013. febr. 28. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!