Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek esetleg sikerület a...

Akinek esetleg sikerület a napokban pozit tesztelni ti éreztétek ezt a megjön érzést napokkal a nemvárt előtt?

Figyelt kérdés
11. dpon vagyok és a derekam a hasam görcsöl, mindig nézem megjött-e de még korai is lenne. Nem szokott a derekam fájni. De most... és éjszaka 2 órától fél 5ig kukorékolok, egyszerűen nem tudok aludni. Lehet mensi lesz de nem vagyok benne biztos. Szerintetek? Nektek volt ilyen?
2013. febr. 28. 08:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jaj és mindenkinek gratulálok, aki babás. Én is inkább hasmenéses görcsöket érzek de már nem hasonlítgatom nemsokára kiderül. Majd megírom és köszi, hogy drukkoltok,jólesik nagyon.
2013. febr. 28. 11:50
 12/20 anonim válasza:
3/11-es vagyok.NEM vagy selejt,NE add fel!!!!Minden rendben lesz es egy reggeled lesz a legboldogabb :-) Nagyon is megertelek,igaz mi csak 2 honapja probalkozunk,de szamomra se volt sose vilagos az amit irtal hogy ott ahol ugy mond nem kell a baba osszejon,ahol viszont vagynak ra....Na,de ezt hagyuk is.Minden rendben lesz,ird meg hogy mi lett! :-)
2013. febr. 28. 12:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A rózsaszínű foltocska lehet jó jel is....:) De én azt mondom, hogy ne keresd magadon a tüneteket, várj hétfőig és ha addig nem jön meg tesztelj. Fel a fejjel!

Drukkolok, majd írd meg mi lett

2013. febr. 28. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
ha nem erosodik az a folyas akkor jo jel. figyeld a testedet folyamatosan, a 27.28. nap mar csinalhatsz tesztet ha addig semmi menzi.
2013. febr. 28. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Én a menszi időpont előtt egy héttel úgy éreztem,h.na tuti most jön meg. DE aztán semmi. 3napos késés után pozitívat teszteltem,és utána még egy jó hétig éreztem ezt a megjön érzést. Most már 6hetes vagyok...nem jött meg:))
2013. márc. 1. 06:30
 16/20 A kérdező kommentje:

Jaj lányok már tuti mensi lesz de ezt a görbét, hát így még nem ment le a hőm sosem.

[link]

2013. márc. 1. 08:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Csajszi, ameddig nem jon meg...addig nincs gaz:) ha meg megjon, egy ujjabb honap a pozi tesztre:)

10hkm

2013. márc. 1. 12:54
 18/20 anonim válasza:
Sajnos gorbeben nem tudok segiteni.Szerintem is addig jo meg nem jon meg a mensesed.Nekem ma jott meg,pedig mint irtam 5.-re nem vartam.:-( Remelem teged kihagy a menses :-)
2013. márc. 1. 16:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van mostmár kicsit leállítottam magam. Ha jön jön ha nem mégjobb. Sajnálom, kedves utolsó, hogy neked megjött de nemsokára mindegyikünk fog ide írni, hogy pozi lett a tesztje. :)
2013. márc. 1. 17:19
 20/20 anonim válasza:
Ugy legyen :-)
2013. márc. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!