Ti lombik beültetés után utaztatok busszal vagy villamossal?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta h ne utazzak mert rázkódik,de a férjem nem tud bevinni kocsival.Szerintetek egy hét után van jelentősége?Az eredményt még nem tudjuk.2013. ápr. 16. 11:06
1/6 mantis religiosa válasza:
Ha már áldoztatok a programra, nem is keveset, azt a néhány alkalmat akár taxival is megoldhatjátok, míg nem tudtok biztosat, Gyalogosan nagyon messze vagytok az orvostól? Azt kérdezzétek meg, hogy ilyen esetben mentős szállítást lehet-e igénybe venni!
2/6 mantis religiosa válasza:
Ja! Amúgy még csak tervezés alatt van nálunk a dolog. Amúgy amilyen az utak állapota, nem biztos, hogy autóval kisebb a kockázat, mint tömegközlekedéssel. :-(
3/6 A kérdező kommentje:
hát igen:( Na majd megprobálok valamit.köszönöm h írtatok.Kocsival 10 perc.
2013. ápr. 16. 11:38
4/6 anonim válasza:
én erre rászánnék azért egy taxi utat, az a tuti
5/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy ET után (5 naposakat kaptam vissza, tehát már 2 nappal később ágyazódni kezdtek) legalább 1 hétig tilos utazni kocsival és tömegközlekedéssel a rázkódás miatt.
Ha már eltelt az 1 hét, szerintem már nincs jelentősége.
6/6 A kérdező kommentje:
hétfőn volt egy hete,már akkor muszáj volt jönnöm dolgozni.remélem nem lesz baj.
2013. ápr. 16. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!