Aki Április 21-re nem várja, esetleg tesztelt már?
Első próbálkozós hónap tabletta után és fogalmam sincsen,hogy mi a jó?!
Ha fájdogálnak a petefészkeim felváltva vagy sem?!
Valaki,tapasztalat?
Tudom nem vagyunk egyformák,de hátha...
Sajnálom kedves 20-as :(
Próbálkozni azért nem olyan rossz ;)
Drukkolok,hogy sikerüljön a köv. hónapban!
Sziasztok!
8-as és 12-es vagyok. Ma terveztem tesztelni, de nem mertem, majd holnap, vagy holnapután. Hőm nagyon magas, ilyen magas sosem szokott lenni. Évek óta mérem az ébredési hőmérsékletemet és egyetlen egy ciklusban tapasztaltam ilyen magas értékeket, amikor megfogant a kislányom. Nagyon remélem, hogy most is egy kicsi baba okozza ezeket a magas értékeket. Amúgy a mensis görcsök változatlanul megvannak, naponta több alkalommal érzem.
Kérdésedre válaszolva 30 éves vagyok, második baba, első hónap.
Sajnálom, akiknek nem sikerült, és gratulálok, akikhez már bekopogott a gólya.
Sziasztok!
Tesztelt valaki?
Én még nem..
5-ös válaszoló vagyok, tegnap teszteltem egy 10-es érzékenységű tesztel nega lett sajnos. Én holnapra nem várom, nincsenek mensis görcseim...de szerintem meg fog jönni mert a teszt elvileg kimutatta volna ha van baba.
Lányom fogamzásgátló mellett jött össze...tudom, hogy ez még csak a 3. próbálkozós hónapunk de kicsit elszontyolodtam..elbíztam magam mert azt hittem könnyen összejön a kistesó.
Sok helyen olvastam, hogy nem szabad rágörcsölni a babaprojektre. Mi számít rágörcsölésnek? Ha valaki hőt vezet, figyelgeti, hogy mikor van peteérése az már annak számít?
Én nem mérem a hőmet viszont ovus tesztet használok...nem érzem, hogy rá lennék görcsölve, örülök, hogy van egy egészséges okos 1 éves kislányom...de azért jöhetne már a kis tesó :P
Sajnálom kedves 20-as:S
A lánykád mennyi idő alatt jött össze?
Nekem ma kellett volna megjönnie...
Eddig semmi...
Remélem nem is jön!
Sajnálom utolsó,h megjött :(
De próbálkozni azért nem olyan rossz :)
Biztos nemsokára sikerül!
Szorítok!!!
Amúgy semmi mensi tünetem nincsen,csak a petefészkeim szurkálnak...
Nekem megjött tegnap, de nem baj:)
ki hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!