Aki Április 21-re nem várja, esetleg tesztelt már?
Első próbálkozós hónap tabletta után és fogalmam sincsen,hogy mi a jó?!
Ha fájdogálnak a petefészkeim felváltva vagy sem?!
Valaki,tapasztalat?
Tudom nem vagyunk egyformák,de hátha...
Amúgy általában az a napi egyszer pisilős fajta vagyok...
Egyszerűen nem kell mennem.
De most már napok óta rengeteget járok magamhoz képest pisilni...
Azt is hallottam,hogy ez is lehet egy jel,mert nem csak akkor van ez a tünet,mikor a bébi már nyomja a hólyagokat,hanem már előtte is jelentkezhet.
8/10 -es vagyok. Mivel minden terhesség más, így félig-meddig tapasztalatlan vagyok, de egyébként második baba lenne nálunk. :)
Elsőnél én is éreztem petefészek dzúrkálásokat, de most ez valahogy kimaradt. Remélem nem azért, mert nem sikerült.
Szia, egy lány már feltett egy ilyen kérdést, ott beszélgetünk, ha gondoljátok, gyertek át:)
Amúgy én is ápr. 31-re nem várom, de nem fogok tesztelni sztem keddnél előbb, ha addig nem jön meg:) mindenkinek pozi tesztet kívánok!
Ja elfelejtettem, ez az a másik topic:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sziasztok!
Én is csatlakozom a táborhoz! :) :) :)
Első hónap nekünk és tabi abbahagyása után, s első baba!
Én mára-holnapra nem várom, de tegnap teszteltem egy negatívat, úgyhogy majd csak holnap fogok megint, ha ma nem jön meg.
Egyébként a hét elején érzékenyek voltak nekem is a melleim, most már az elmúlt...viszont tegnap óta azt érzem, hogy mintha a petefészkeim "ki akarnának ugrani a helyükről"... olyan fura feszítő érzés szinte egész nap, s ha ülök még inkább, ill. sűrűn kell mennem pisilni.
Nem tudom mit kéne éreznem. Természetesen mindenki más... meg mivel a tabi abbahagyása utáni első hónap.. bármi lehet a dologban, szimplán csak a hormonjaim is... hiszen ilyenkor van némi hormonváltozás.
Nem szeretném beleélni magam, de nagyon jó lenne ha már az első éles hónap után összejönne. :) :) :)
Mindenkinek + tesztet kívánok! :)
Aztán írjatok, kinek hogy alakult! :) Kíváncsi vagyok én is!
Egyre többen vagyunk :)
Nagyon drukkolok mindenkinek!
A másik topikon a leányzó nem reggeliből tesztelt,ezért csalóka is lehet az a teszt.
Holnap reggeliből csináljon megint!
Úgy izgulok értetek! Meg persze magamért is! :)
Kész csoda lenne az első próba után :)
Második válaszoló vagyok.
De jó nektek! Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön!!
Mi 6 éve próbálkozunk. Nekem nagyon nem tett jót, hogy annó gyógyszert szedtem, mert elfedett olyan tüneteket, amiket az első éves próbálkozás után kezdtek el vizsgálgatni.
Én már kaptam beágyazódást segítő cuccokat, szóval az befolyásolhatja az eredményt, szóval így nem merek tesztelni. Régebben megvártam, hogy ne jöjjön meg, és elteljen pár nap, és csak utána teszteltem. Van, hogy kimutatja hamarabb is, csak a vizeletben sokkal kevesebb hcg ürül, mint amennyi a vérben van. Érdemes várni a jó eredmény érdekében! Bár tudom milyen nehéz!!
Nekem is gyakran kellett pisilni, mikor terhes voltam! :) Hátha!! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!