Aki Április 21-re nem várja, esetleg tesztelt már?
Első próbálkozós hónap tabletta után és fogalmam sincsen,hogy mi a jó?!
Ha fájdogálnak a petefészkeim felváltva vagy sem?!
Valaki,tapasztalat?
Tudom nem vagyunk egyformák,de hátha...
Nem merek tesztelni előbb,mint vasárnap!
Első próbálkozás a tabi után és nem akarok csalódni!
Mindenképp kiváncsi vagyok,hogy kinek,hogyan sikerül!
Ti mióta próbálkoztok?
Szia. Én hétfőre nem várom. Semmilyen tünetem sincs. Ez a 3. próbálkozós hónapunk mióta abbahagytam a tablettát. Pontosan 28 napos egy ciklusom. Előző 2 hónapban 15. napon volt ovum, most a 13. napon (nem tudom miért). Hát meglátjuk mi lesz, mindenesetre szurkolok nektek:)
Én holnap tesztelek 10-es érzékenységűvel, a korai pé miatt...hátha mutat valamit. Ha nem akkor megvárom a nemvárt napját.
Ja! A cicimhez,ha hozzá érek nekem is érzékeny.
Kedvem olyan semleges...
Tabi alatt semmilyen tüneteim nem voltak,ezért nem tudom,hogy a petefészkeim,ha fájdogálnak az jó-e vagy,hogy a cicim is érzékeny?!
Én is elméletileg 20-ra nem várom, de valami oknál fogva nekem is 2 nappal előbb volt peteérésem, mint szokott, így lehet, hogy mára nem várom. :) Eddig még semmi. Másfél hete vannak mensi szerű görcseim, hol erősebb, hol gyengébb.
Szombatig szeretném kibírni, de lehet, hogy holnap tesztelek egyet.
Első hónapunk egyébként nekünk is.
Még tesztem sincsen itthon...
Csak beszéltünk róla,hogy elhagyom a tabit,és legyen baba.
Szexiztünk párat a hónapban és ennyi.
Nem görcsöltünk rá!
De én azért olvasgatok itt az oldalon ,mert érdekelnek a tapasztalatok.
Remélem az olvasgatás és érdeklődés még nem számít tudat alatti rágörcsölésnek?! Mert akkor nem sikerül gondolom?!
Szerintem várd meg a nem várt napját és akkor tesztelj!
Amúgy lehet csalódott lennék egy negatívtól,ezért nem is csinálok...
Bár tudom,hogy ez még csak az első próbálkozás,de nem esne jól,mielőbb szeretnék babát,persze tudom,hogy ez nem így működik!
Azért bízom benne,hogy hamar sikerül! :))
Szépen gyűlünk! :))
Több első próbálkozó van,ez jó,mert így még olyan kis tapasztalatlanok vagyunk,hogy mit is kellene éreznünk ;)
Tartsunk össze,és számoljunk be egymásnak!
Nagyon drukkolok Nektek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!