Aki Április 21-re nem várja, esetleg tesztelt már?
Első próbálkozós hónap tabletta után és fogalmam sincsen,hogy mi a jó?!
Ha fájdogálnak a petefészkeim felváltva vagy sem?!
Valaki,tapasztalat?
Tudom nem vagyunk egyformák,de hátha...
Sziasztok!
Én is 20-21nem várom.... De megkérdeztem itt, hogy mikor érdemes csinálni tesztet, ezért még várok... De hétfő reggel csinálok egyet, ha meg negatív még nem keseredek el, hanem rá 3 napra még egyet megpróbálok:) Nekem igazából olyan érzéseim szoktak lenni, mintha hőemelkedésem lenne... meg néha szurkált a hasam... Még nem tulajdonítok neki jelentősebb dolgot, mert így is alig bírok türelmes maradni ... :) Sok sikert Nektek! :)
Sziasztok!
Volt ma reggel vki olyan bátor,h tesztelt?
Izgulok! ;)
Amúgy hány évesek vagytok?
Én 33,első babára készülünk :)
Én vasárnapra nem várom, de hétfőn veszek tesztet, ha nem jön meg, és kedden csinálom, ha addigra sem:)
Amúgy 30 vagyok, szintén első baba lenne:)
de egyébként megjön érzésem van eléggé.
Úgy látom mindenki a tutira megy és vár vele...
Elég nehéz kibírni,de én sem akarok előbb csinálni,pláne ,hogy tabi utáni hónapban vagyok ,és ki tudja,tényleg vasárnapra nem várom-e?!
Sajnálom kedves 27-es!!! :((
Új hónap, új lehetőség :)
Tudom sovány vigasz,de ez éltessen!
Fehér folyás mit jelenthet?
Nekem nem nagyon szokott ilyenkor lenni.
20-as vagyok. Nekem sajnos megjött. :( Remélem a következő hónap szerencsésebb lesz. :( Amúgy mi második babát szeretnénk, már van egy másfél éves kislányom. 33 éves vagyok.
Drukkolok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!