A párommal már gondolkodunk egy ideje hogy most már gyerek kellene nekünk és tanácsokat kérnék ha tudtok adni?
Figyelt kérdés
Viszont eddig 3 évig jó kapcsolatot éltünk szeretjük egymást és oda figyeltünk hogy ne legyen baki hüvelygyűrűvel és fogamzásgátlóval védekeztünk és nem volt egyszer sem baki viszont most már gyereket tervezünk de előtte megkérdezem hogy mikre kell majd járnom vagy mire a ultrahangot azt tudom azt már hallottam de a többit nem nagyon és ebben kérném a segítséget és tippeket :)
Meg hogy mien rendszerességgel
2013. ápr. 17. 19:37
11/14 anonim válasza:
1 biztos. Unatkozni nem fogsz. Számtalan vérvizsgálat, teljes belgyógyászati, kardiológiai vizsgálat, ultrahangok, rákszűrés, vizeletvizsgálat, fogászat, védőnőhöz járás, háziorvoshoz járás, genetikai vizsgálat, down kór szűrés, plusz ha szeretnétek egyéb teszteket, 4d UH-t. Ez mind együtt jár egy egészséges terhességgel. Aztán orvos, szülésznő, kórház-kérdés-, szülésfelkészítés, ctg vizsgálatok. Úgyhogy ha ezt túl soknak érzed, akkor még ne vállaljatok babát. Egyébként úgy veszem ki a szavaidból, nagyon tapasztalatlan vagy ilyen téren, nincs esetleg a környezetedben valaki aki már szült és tud segíteni?
12/14 A kérdező kommentje:
Nincs ien ismerősöm aki szült volna anyámmal meg már nem tartok kapcsolatot viszont akkor már tudom mire számíthatok és lehet akkor is belekezdünk a párommal :)
2013. ápr. 18. 14:48
13/14 anonim válasza:
tudod mire számíthatsz?:O:D óóóó ne hidd:D
14/14 A kérdező kommentje:
Nem annyira kínos mint amennyire gondolom :)
2013. ápr. 18. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!