Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal már gondolkodunk...

A párommal már gondolkodunk egy ideje hogy most már gyerek kellene nekünk és tanácsokat kérnék ha tudtok adni?

Figyelt kérdés

Viszont eddig 3 évig jó kapcsolatot éltünk szeretjük egymást és oda figyeltünk hogy ne legyen baki hüvelygyűrűvel és fogamzásgátlóval védekeztünk és nem volt egyszer sem baki viszont most már gyereket tervezünk de előtte megkérdezem hogy mikre kell majd járnom vagy mire a ultrahangot azt tudom azt már hallottam de a többit nem nagyon és ebben kérném a segítséget és tippeket :)

Meg hogy mien rendszerességgel

2013. ápr. 17. 19:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtetem írni hogy 24 éves vagyok :)
2013. ápr. 17. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Az elején van a több vizsgálat, vádőnöhoz menni, vérvételek, ultrahangok stb. Késöbb kb havi egy vizsgálat. pluszban fogorvoshoz kell menni, egyszer kardiológushoz, terheléses cukor vizsgálatra, de majd ha oda kerülsz ugyis mondani fogják ezeket.
2013. ápr. 17. 20:01
 3/14 A kérdező kommentje:

Ezt furcsállom hogy mi köze a fogorvosnak a szüléshez?

De akkor nem lesz nagy dolog a terhestornát azt mikor javasolják vagy nem kötelező? és hát régebben volt egy esésem és állítólag van egy repedés a medence csontomon és erről már kaptam hírt hogy veszélyeztetheti a szülést

:/

2013. ápr. 17. 20:04
 4/14 anonim ***** válasza:
fogorvosi ellenörzés azért kell mert gyakori probléma hogy a kismamák foga rohamosan romlani kezd mivel a kálciumot elvonja a szervezetből a baba. Hogy ez az esés bezavar-e majd az orvos fogja tudni megmondani, de ha meggyógyult nem hinném hogy gond lenne belőle.
2013. ápr. 17. 20:06
 5/14 anonim ***** válasza:
ja a torna nem kötelező
2013. ápr. 17. 20:07
 6/14 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam hogy nem kell torna de akkor havonta csak egyszer kell mennem meg a elején többbször?
2013. ápr. 17. 20:08
 7/14 anonim ***** válasza:
általában, de azért elég sok jönni menni való van. A szülés elött megintcsak gyakrabban. De hidd el ezekkel ráérsz akkor foglalkozni ha már jön a baba.
2013. ápr. 17. 20:12
 8/14 A kérdező kommentje:

Még csak tervezgetjük de tudni akartam mire számíthatok :)

Esetleg vitaminokat tudtok ajánlani hogy pl kinél meik volt jobb ? :)

2013. ápr. 17. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
amíg a mien és meik kifejezéseket előszeretettel használod, nem javasolnám, hogy baba "kelljen" nektek
2013. ápr. 17. 20:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is bántja a szemem, hogy gyerek kellene nekünk. Meg a mien is.
2013. ápr. 17. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!