Ki nem várja a hétvégére? Tesztelni mikor fogtok?
2. vagyok!
Hőm még mindig 37,0 Tegnap esti pisiből csináltam 10es érzékenységűvel tesztet, a második csík helyén van valami de nem rózsaszínes hanem inkább semmilyen színű de a csík helye látszik. Negatív tesztjeimnél iylet nem láttam még.
Szorítok mindenkinek!
Az én mai reggeli tesztemen már gyönyörűen ott a második csík. :) Jövő csütörtökön megyek dokihoz.
Hányan vagytok még, akik még nem teszteltek?
Sziasztok!
Én még nem teszteltem...bár majd bele halok a kíváncsiságba!
Vasárnap kellett volna megjönnie...
Van valami tüneted? Hőd? Görbéd?
Hogyan bírtad ki? Nagyon ügyes vagy, irigyellek, nekem nincs ilyen önmegtartóztató képességem. :D Mikorra tervezed a tesztelést?
2. vagyok!
Ilyen a görbém, nagyon nagyon remélem hogy nem azért esett lejjebb a hőm mert megfogjönni :):)
Kedves kérdező!
Nem vezetek görbét,nem mérem magam,mert tabi utáni első hónapban vagyok és így nem tudom,hogy mire számítsak...
Talán ezért bírok még várni!?
A petefészkeim felváltva fájdogálnak ,de olyan a pisim,mint a víz,tök tiszta...de meleg nagyon...
Nem tudom mit kell éreznem?!
Bocsi,hogy így részletezem!
Ma megyek tesztért az Oktogonhoz,6db One Step 10-es 540 ft-ért adja egy webáruházas,és ott talizunk.
De lehet nem merem majd megcsinálni holnap reggel,bár a 3 napos késést már ma is kimutatná..
Félek!
Sokat olvastam,hogy tabi után rengetegen teherbe estek,mert olyankor sokkal jobban elkezdenem a hormonok dolgozni,és akár több (2) petesejt is kiszabadulhat.
Én ebben reménykedem most,de félek tesztelni!
Mondjuk,ha már itt lesz a teszt,akkor biztos fogok csinálni,csak nem tudom mikor.
De akár az az eshetőség is fenn áll,hogy azért késik,mert abba hagytam a tabit és így nem a megszokott 28 napos a ciklus... Ki tudja?! Én már nem tudom! Jajj!!!
De olyan érzésem van,hogy sikerült,mert pont jókor voltunk együtt ,és a folyások,nyákok,fájdogálások mind erre utalnak.
Nem barnázok,nem rózsaszínezek...
Állítólag a beágyazódási kis vérzés sincsen minden nőnél!
Nagyon reménykedem,hogy össze jött!
De nem leszek letört,ha mégsem,hiszen első éles hónapunk...
Kedves 2-es!
A görbéhez nem értek,ezért nem tudom mit jelenthet,hogy leesett a hőd?!
Remélem semmi rosszat!!!
Drukkolok nagyon Neked is!
Majd írj!
Tesztet mikor csináltál/csinálsz?
Kedves 2!
Szerintem lőhetnél egy tesztet. Ez már a 16. dpo-d, ami ugye 14 napos lehet, bár valahol 14-16 napot olvastam. De bármelyik is, Te már túl vagy rajta. Nagyon-nagyon szorítok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!