Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tovább tesztelni?

Érdemes tovább tesztelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma 3 napja, h késik és semmi "meg fog jönni"-tünetem nincs. Ma reggel egy 10es érzékenységű teszt mégis negatív lett. :(

A melleim kicsit fájnak kétoldalt és néha nagyon szapora szívverésem van, ilyenkor a vérnyomásom viszonylag magas!

A testhőmérsékletem is magasabb a szokottnál, 37 ill 37,2.

A teszt mégis negatív volt....

Ha továbbra sem jön meg, mikor érdemes a köv. tesztet megcsinálni,vagy teljesen felesleges egyáltalán tesztelni?

2013. márc. 29. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kétnaponta. Én mondjuk nem bírtam ki addig...
2013. márc. 29. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát, várj mondjuk még most ünnep alatt, és után ha még mindig nega menj el dokihoz
2013. márc. 29. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Érdemes!

Ennek a lánynak is csak 1 hét késés után lett csak pozi

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Felejtsd el a 10-es tesztet (főleg ha vaterás) nekem mindig pozit mutatott pedig a 3. babámat várom most. A medi lab lett nekem mindig a legkorábban pozi. Drukkolok

2013. márc. 29. 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
már úgy értem, hogy mindig NEGATÍVAT mutatott a 10-es vaterás, természetesen, nem pozit:)
2013. márc. 29. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdemes, persze. És ha jót akarsz magadnak, akkor nem stresszeled magad feleslegesen azzal, hogy naponta tesztelsz. Most várd meg az ünnep végét és vegyél egy jó érzékeny tesztet patikában.
2013. márc. 29. 12:29
 6/11 A kérdező kommentje:

De jó, akkor van még remény!

Köszönöm a válaszokat!

Kedden rápróbálok, ha...! :)

Köszi Mindenkinek és kellemes Nyusziünnepet! ;O)

2013. márc. 29. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia ! nekem nem várt után 10 nappal mutatott pozit! vaterás 10 es gyengébb mint a 25 ös romed!
2013. márc. 29. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
ja és én vagyok az ennek a lánynak!! :D Jó példa vagyok !! mert a remény hal meg utoljára :D :D
2013. márc. 29. 13:32
 9/11 A kérdező kommentje:

ez tényleg jó hír,remélem "egy cipőben járunk" "kedves, ennek a lánynak"! :)

Voltak különösebb tüneteid a pozi teszt előtt?

2013. márc. 29. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:
"ennek a lány" vagyok :) igazából a cicim érzékenyebb lett, de inkább a bimbóm, illetve bazira érzem alul a hasam hogy húzódik..ez nem fáj inkább kellemetlen..de azt olvastam ez normális! illetve a mindig megjön érzés, na az állandó volt...kivi vok a hányinger mikor jön :) :) drukkolok majd irj ! és ne add fel !!
2013. márc. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!